Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De redenen die hebben geleid tot de vertraging bij de lancering van de raket

gepubliceerd

Modernisering

Artikel door

De lancering van de Artemis-raket, gepland voor maandag 29 augustus, is uitgesteld. Live vanuit Cape Canaveral, in de Verenigde Staten, legt journalist Camille Gutin de redenen voor deze vertraging uit.

Voorkom meerdere ongelukken Artemis raketlancering Maandag 29 Augustus. Bij het vullen van de tanks van de raket ontdekten experts eerst een lek van vloeibare waterstof op het hoogste niveau van de raket. “Door dit lek wat beter te bestuderen, realiseerden ze zich dat er ook een probleem was met de koelvloeistofklep.”details Camille Guten, speciale correspondent in Cape Canaveral, Florida.

Deze reeks problemen deed zich voor vóór het lanceervenster, het twee uur durende venster waarin de raket kon afschieten. op dit moment, “NASA krijgt een waarschuwing dat er een zeer groot risico is op onweer, vooral bliksem”De journalist voegt eraan toe. NASA heeft geen lanceerdatum gespecificeerd, maar sluit een datum voor vrijdag 2 september niet uit. Het publiek vertrok, de gemeenschap in Florida voor de gelegenheid, teleurgesteld.

READ  Reis naar Mars: Elon Musk waarschuwt dat "veel mensen waarschijnlijk vroeg zullen sterven"