Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De reden voor het verdwijnen van deze prachtige iriserende vlinder was niet natuurlijk

Het is bijna 80 jaar geleden dat niemand het heeft gezienkleurenspel De blauwe vleugels van de Xerces-vlinder in Noord-Amerika. Kunnen we dit fenomeen van uitsterven echter omschrijven als:Oceaan ? In feite is er vlinders Ze lijken morfologisch erg op elkaar en bewonen nog steeds de westkust van Noord-Amerika, maar entomologen Tot dan toe wist ik niet of ze van hetzelfde type waren. Een team van onderzoekers publiceerde in Biologie Brieven Analytics-resultaten adn Xerces-exemplaar 93 jaar geleden verzameld. DNA is een zeer stabiel molecuul, dus de fragmenten kunnen worden bewaard Bijna een eeuw in cellen en minuscule “collages” hebben het mogelijk gemaakt om grote delen van verbinding.

De studie onthulde dat de Xerces-vlinder inderdaad een andere soort was dan het zilverblauwe dat vandaag nog steeds kan worden waargenomen. Deze studie is cruciaal omdat het de oudste menselijke verantwoordelijkheid voor het uitsterven van een insectensoort uit Noord-Amerika aantoont. Volgens de auteurs, verstedelijking en Vernietiging van natuurlijke habitats De blauwe Xerces vlinder is verantwoordelijk voor het verdwijnen van de soort.

Dr. Moreau is de regisseur Insectengroepen van Cornell University in de staat New York. Onthoud in de loop van deze studie dat: insecten Beleeft momenteel een wereldwijde achteruitgang bekend alsinsecten apocalyps. De Vervuiling van water, bodem en luchtHabitatvernietiging en introductieinvasieve soorten Het is een van de resultaten van menselijke activiteiten die verantwoordelijk zijn voor de apocalyps van insecten. De gevolgen voor het milieu van deze degradatie zijn catastrofaal, maar steeds meer praktijken maken het mogelijk om deze trend te stoppen.

READ  Gezondheid. Persoonlijk vaccin om kanker te elimineren?