Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De president ontslaat 900 medewerkers tijdens een Zoom-meeting

“Als je aan deze vergadering deelneemt, is dat omdat je een van de ongelukkigen bent die wordt gediskwalificeerd en je bericht met onmiddellijke ingang wordt verwijderd.” Vishal Gaard, CEO van Better.com, een startup voor hypotheken, koos voor een videoconferentie over Zoom op 1 december een aanzienlijk deel van zijn werknemers ontslaan.

“Dit is de tweede keer in mijn carrière dat ik dit doe.”

In totaal vernamen bijna 900 medewerkers hun ontslag voor de eindejaarsvakantie, zo blijkt uit rapporten CNN. De manager vertelde hen dat ze een e-mail zouden ontvangen met de voorwaarden van hun vertrek.

“Dit is de tweede keer in mijn carrière dat ik dit doe, en ik vind het niet leuk. De laatste keer dat ik heb gehuild”, vertelde Vishal Gard aan de Amerikaanse zender, waarbij hij uitlegde dat de CEO tijdens het interview geen enkele emotie toonde. Dit is geweldig het klaslokaal Dit staat echter in schril contrast met de financiële positie van het bedrijf, dat dankzij zijn beursgang in mei net bijna 750 miljoen dollar (zo’n 663 miljoen euro) heeft opgehaald.

Een leider met twijfelachtige managementstijlen

De operatie heeft tot doel de winstgevendheid van dit bedrijf te vergroten en ligt op schema om een ​​balans van meer dan $ 1 miljard te publiceren. Het lijkt erop dat Vishal Guard gewend is aan dit soort management. vorig jaar, Forbes Magazine Hij kreeg een e-mail die hij naar zijn medewerkers stuurde. Hij bekritiseerde ze omdat ze “te traag” waren voordat hij ze “domme dolfijnen” noemde.

READ  Ile-de-France RER A is in augustus gedeeltelijk gesloten