Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De premier zal deze zondag ook gevangen worden gezet voor de eerste feestdag

De premier zal deze zondag ook gevangen worden gezet voor de eerste feestdag

“Het is onvermijdelijk.” Aan de minister-president van Nederland, Vijfde golf Govit-19 en lokalisatie
Variatie Omicron Ze hebben geen keus meer: ​​gezondheidsmaatregelen moeten verder worden aangescherpt. Zo maakte Mark Rutte zaterdag bekend dat het land aanstaande zondag “in de gevangenis” zit voor de kerstvakantie.

“Ik ben in een sombere bui vanavond. Kortom, ik ben weer in Nederland Gevangenisstraf “Uit voorzorg moeten we nu ingrijpen”, zei hij op een persconferentie.

Vier nieuwjaarsgasten

Alle niet-essentiële winkels, restaurants, bars, bioscopen, musea en theaters moeten hun deuren sluiten van zondag tot 14 januari, terwijl scholen minstens tot 9 januari moeten sluiten. Het aantal gasten dat mensen in hun huizen mogen hebben, wordt teruggebracht tot twee tegelijk, behalve Kerstmis, Evenals de dag ervoor en de dag na 25 december, en voor de nieuwjaarsperiode, is het vier.

“Er komt weer een kerst aan, die totaal anders is dan we willen”, beaamde de regeringsleider. Maar “Omigron dwingt ons om het aantal contacten zo snel mogelijk onder controle te houden”, benadrukte hij. Met hem schatte Jab van Diesel, voorzitter van de Nederlandse Beheerscommissie Epidemiologie, dat de dosis Omigron hoger zou zijn. Variatie Delta Domineren
Nederland Aan het eind van het jaar.

De aankondiging van de premier komt vier dagen na een spoedvergadering van de regering en vier dagen nadat ambtenaren besloten om een ​​weeklange kerstvakantie in het vooruitzicht te stellen op basisscholen. Al voor deze “gevangenis” stonden op zaterdagmiddag lange rijen voor de winkels. Veel Nederlanders deden hun kerstinkopen omdat er al berichten begonnen te circuleren over de nieuwe beperkingen. Bijna 86% van de volwassenen in Nederland is ingeënt.

READ  EU: Nederland presenteert eindelijk reddingsplan