Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De potentiële running mate van Trump wil de hond van Biden executeren

De potentiële running mate van Trump wil de hond van Biden executeren

Kristi Noem, gezien als potentiële running mate voor Donald Trump bij de presidentsverkiezingen van november, staat opnieuw centraal in een dierengerelateerde controverse. Zondag riep de Republikeinse gouverneur op tot het doden van de hond van Joe Biden, die ervan wordt beschuldigd haar herhaaldelijk te hebben gebeten, een paar dagen nadat ze had onthuld dat ze haar eigen kleine hond had gedood.

Zij, die werd gekozen uit de staat South Dakota, in het noorden van de Verenigde Staten, schatte dat Commander, de Duitse herder van Bidens echtgenoten, een lot te wachten stond dat vergelijkbaar was met het lot dat voor haar hond was weggelegd, omdat ze een aantal agenten van de politie beet. de beschermingsdienst van de president.

Het Witte Huis bekritiseert de “belachelijke” uitspraken.

“We beschouwen zijn uitspraken van gisteren als verontrustend en we beschouwen ze als belachelijk”, zei de woordvoerder van het Witte Huis maandag tijdens de dagelijkse persconferentie. Karine Jean-Pierre voegde hieraan toe: “Het is een land dat van honden houdt, en hier is er een leider die praat over het doden van honden.” Ze merkte ook op dat Kristi Noem “waarschijnlijk moet stoppen met verdrinken in zichzelf.”

In zijn komende memoires, die werden verkregen door de Britse krant WachterDe 52-jarige Republikeinse gouverneur schreef dat ze haar hond Cricket, ongeveer 14 maanden oud, doodschoot omdat hij ‘ontembaar’ was.

Ons dossier over de Amerikaanse presidentsverkiezingen

Zondag zei ze in een interview met CBS News dat als ze samen met Donald Trump wint bij de presidentsverkiezingen in november, ze ervoor zal zorgen dat de leider ‘zich bij cricket aansluit’. “Hoeveel mensen moeten er worden aangevallen en ernstig gewond raken voordat je een hond kiest?”, vroeg ze.

READ  Space X: na zes ronden al op aarde doet Inspiration4 Tourist het goed

Afgelopen oktober werden de Bidens gedwongen hun tweejarige Duitse herder een groene training te geven vanwege zijn neiging tot bijten. Ook Major, een van de Duitse herders van de familie Biden, werd bij aankomst in het Witte Huis onverwachts gebeten. Het werd toevertrouwd aan vrienden die ‘in een rustigere omgeving’ leefden.