Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De pandemie raast door in de Grand Est, vooral onder jongeren

epidemiesituatie “zorgwekkend”. Dit is de waarschuwing die donderdag 29 juli is gegeven door de provinciale en regionale gezondheidsinstantie (ARS) in de Grand Est, waar de vervuilingscijfers “keel”, met name in de regio Bas-Rhin en onder jongeren.

De vierde golf is geen ‘epidemie van jonge mensen, maar van niet-gevaccineerden’.

“De situatie in Grand Est is zorgwekkend, nog meer in Bas-Rhin […] De cijfers stijgen, Met “Acht secties van de tien bereikt [d’incidence] 50 per 100.000 inwoners”, wat Alert Threshold betekent, aangekondigd op een persconferentie door Josiane Chevalier, gouverneur van Grand Est en Bas-Rhin.

Het gemiddelde besmettingspercentage in het gebied is 104 per 100.000 inwoners (vergeleken met 189 landelijk), “Met verschillen tussen afdelingen” Variërend van 157 in Bas-Rhin tot 29 in de Ardennen, een minder dichtbevolkt gedeelte waar de interactie minder robuust is, zei Virginie Kairi, algemeen directeur van ARS Grand Est.

“Alles zal in de komende twee weken worden gedaan.”

Straatsburg, “De cijfers zijn echt heel groot.”, met een incidentie van meer dan 250, vergeleken met 230 in de Eurometropool die de Elzasser hoofdstad en ongeveer dertig naburige gemeenten omvat, volgens Josiane Chevalier.

Alles wordt gespeeld om vijftien [prochains] dagen. Er wordt alles aan gedaan om ziekenhuisopnames te voorkomen.”Ze voegde eraan toe en merkte op dat de hulpdiensten in de ziekenhuizen in Straatsburg ook waren ‘Weer veel gevraagd’.

Sneller en sterker: een ongekende en zeer reële vierde golf van Covid

Wat leeftijdsgroepen betreft, infectie tarieven in de omgeving “ongeveer 20” Voor 60-jarigen, 176 voor 10-19-jarigen en rond «137, 138» Voor kinderen van 30 tot 39 jaar, met Piekvirusprevalentie bij mensen tussen de 20 en 29 jaar Op 352 merkte Virginie Kairi op.

READ  De overheid wil nieuwe regels

Op het gebied van vaccinatie, ‘We zijn de 50% gepasseerd’ ik bezit Compleet vaccinatieschema. Middelen moeten worden gemobiliseerd “Laat dit cijfer heel snel optrekken naar 70%”, voegde ze eraan toe.

Beperkende maatregelen genomen in de regio Bas-Rhin

Josiane Chevalier heeft deze week het besluit genomen om in de regio Ba-Rhin het dragen van een mondkapje verplicht te stellen op plaatsen die aan gezondheidsvergunningen zijn onderworpen en om de verkoop en consumptie van alcohol op de openbare weg in Straatsburg te verbieden.

Ik waarschuwde dat ‘Als het virus zich op deze manier blijft verspreiden’, het zal zijn ‘Waarschijnlijk meegenomen’ […] andere maatregelen nemen, zoals het sluiten van bars en restaurants om middernacht en het verbieden van bijeenkomsten van meer dan 50 onbevoegden.

“We zitten in deze vierde golf en we hebben nog steeds de middelen om vaccinatie te omzeilen en de gebaren van de barrière te respecteren.”drong ze aan.