Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De overheid zal een “babybox” uitdelen aan jonge ouders in kraamklinieken

sommige Vanaf februari worden 180.000 pakketten uitgedeeld in kraamklinieken in de gemeenten met prioriteitswijken en gemeenten van plattelandsvernieuwing.

Artikel door

gepubliceerd

leestijd : 1 minuut.

De staatssecretaris van Kinderzaken maakte dinsdag 12 oktober bekend dat ouders van pasgeborenen vanaf februari 2022 op de kraamafdeling “babyboxen” krijgen, een mogelijkheid voor verplegend personeel om preventieboodschappen door te geven. “Elk wezen” [de cette box] Het brengt en symboliseert een boodschap die bedoeld is om ouders te helpen. Het zal dienen als ondersteuning voor de dialoog met gezinnen op de kraamafdeling.”, verwijst naar het kabinet en minister van Buitenlandse Zaken Adrien Taquet.

Zo zal de “babybox” een slaapzak bevatten die uitlegt hoe de baby in bed moet worden gelegd om ongelukken zoals plotselinge kindersterfte te voorkomen. Een album dat ouders bewust maakt van het belang van artistieke en culturele alertheid bij zuigelingen, interactie met ouders en hen aanmoedigt om hun kinderen voor te lezen zonder te wachten tot ze naar school gaan. De zeep zal helpen om natuurlijke producten te promoten en hormoonontregelende chemicaliën te waarschuwen, terwijl de vochtinbrengende crème de moeder eraan herinnert hoe belangrijk het is om tijd voor zichzelf te nemen.

In plaats van een doos wordt dit pakket als schoudertas geleverd. Voor de overheid is dit een bestand “Een uitnodiging om uit te gaan (…) voor sport of buitenactiviteiten”. Vanaf februari worden zo’n 180.000 dozen uitgedeeld op kraamafdelingen in prioritaire buurtgemeenten en revitaliseringsgemeenten. Het apparaat zal in de zomer worden geëvalueerd voordat het zich ongetwijfeld over het hele grondgebied uitbreidt.

READ  Donald Trump probeert documenten geheim te houden nadat de FBI zijn eigendom in Florida binnenvalt