Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De ontwikkelaars van Cyberpunk 2077 dachten dat geen enkele speler dit geheim zou vinden, maar iemand bewees opnieuw dat ze ongelijk hadden

De ontwikkelaars van Cyberpunk 2077 dachten dat geen enkele speler dit geheim zou vinden, maar iemand bewees opnieuw dat ze ongelijk hadden

Spelnieuws De ontwikkelaars van Cyberpunk 2077 dachten dat geen enkele speler dit geheim zou vinden, maar iemand bewees opnieuw dat ze ongelijk hadden

delen:


Denk je dat Cyberpunk 2077 niets meer te verbergen heeft? beide! Deze speler heeft zojuist een nieuw geheim ontdekt.

Cyberpunk 2077 Paasei-nest

Cyberpunk 2077 is niet alleen rijk aan verhalen en avonturen boordevol actie. De titel van CD Projekt is ook een nest paasei En andere knipogen. Als spelers ze bij de release konden opsporen, hebben de ontwikkelaars er in de loop van de tijd steeds meer aan toegevoegd. Update 2.0 afgelopen september gaf spelers niet alleen een enorme vernieuwing van de gameplay, maar ook nieuwe functies paasei. Natuurlijk vinden we onder hen een verwijzing naar de personages uit de serie Deelnemersmaar ook voor andere videogamelicenties zoals GTA of Doom.

de paasei Er zijn zoveel dingen die gevaar lopen, dat sommige nog maar net zijn ontdekt. Dit is vooral het geval in deze afbeelding van de ontwikkelingsteams van de game, die te vinden zijn bij Tom's Dinner in de wijk Little China. Het is YouTube Ian Elano TV Wie heeft dit paasei gedeeld. Hij kreeg zelfs felicitaties van Marcin Momot (Community manager) die opmerkte dat teams nog niet zo lang geleden genoten van het feit dat dit paasei nog niet ontdekt was. Dat was vorige week. Nou, nieuwe, nieuwe week paasei !

Er is een nieuw paasei ontdekt

Dit is nieuw paasei Het ligt nog steeds voor ieders ogen. Maar we moesten wachten tot 12 maart en de tweet uit Crushovitz_b Zodat iedereen het kan zien. De spelnaam is al verborgen in het hoofdmenu. Sleep eenvoudig uw cursor over het versienummer van de titel om te zien dat dit verandert in 2.0.77. A paasei Simpel maar effectief wat tot dan toe onder de radar bleef.

READ  Titanfall zal binnenkort een verre herinnering zijn...

Deze keer is het zo projectMonica Ayano Janowska die de speler persoonlijk feliciteerde. de Quest-managerPaweł Sasko heeft zelfs een laag toegevoegd. Hij begon zich al af te vragen of deze knipoog ooit ontdekt zou worden: “Het was heel goed verborgen.” leuk vinden Krashowitz Hij legde uit dat deze ontdekking ook het gevolg is van toeval: “Ik bewoog de muis willekeurig, nam een ​​klein slokje thee en merkte dat hij veranderde.” Het valt nog te bezien of dit het laatste geheim is dat ontdekt moet worden of dat Cyberpunk 2077 er nog iets van in petto heeft!


Over Cyberpunk 2077

Examen

Cyberpunk 2077: de nieuwe RPG-hoeksteen waar we op hebben gewacht?

Examen

Cyberpunk 2077: dikke PS4- en Xbox One-versies die je koste wat het kost moet vermijden

Wiki

Cyberpunk 2077 game complete oplossing