Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De ontroerende boodschap van de moeder van Hervé Renard aan haar zoon voor Polen en Saoedi-Arabië

“Ik wens mijn zoon succes, het hele team. Dat hij wint ondanks dat ik van Poolse afkomst ben”Dat zei de moeder van de bondscoach van Saoedi-Arabië, Hervé Renard, in een bericht uitgezonden door beIN Sports voorafgaand aan de wedstrijd tegen Polen op zaterdag (direct te volgen en te reageren op onze website). “Ik zou graag willen dat mijn zoon met heel mijn hart wint.”En de moeder van de 81-jarige Franse technicus voegde eraan toe in een video die werd uitgezonden als onderdeel van een interview dat de afgelopen dagen door Hervé Renard op de sportzender werd gegeven en werd uitgezonden ter voorbereiding op de wedstrijd tegen Polen.

Tot tranen toe bewogen na het zien van dit bericht, antwoordde hij: “Mijn moeder is een beetje een weerspiegeling van mij in de kleedkamer, ze is een strenge Poolse, een arbeider die soms twee of drie banen per week had om meer geld te verdienen. Hij is iemand die me alles gaf wat ik nodig had, die me leerde hard te zijn, maar daar ben ik hem dankbaar voor, die me waarden gaf, die me respect leerde.”De coach wiens team voor sensatie zorgde, ging verder door Argentinië in hun eerste wedstrijd te verslaan (2-1).