Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De onthulling van 29 gevallen van het Indiase alternatief “doet geen afbreuk aan de tweede fase van de liquidatie”

In een lab werkend aan Covid-19 (afbeelding). – benig / sepia

  • In Landes werden nog eens negenentwintig gevallen van Indiase variant geïdentificeerd.
  • Geen van de patiënten ontwikkelde op dit punt ernstige vormen.
  • De keurings- en vaccinatieprocedures worden op de afdeling georganiseerd.

Zaterdag, 29 gevallen van Indiase variant van Covid-19 geïdentificeerd In Landis, nadat de eerste twee gevallen waren…
Het werd woensdag in de familie ontdekt. Maandag willen de autoriteiten geruststellen. “De gezondheidssituatie is niet erg zorgwekkend, maar het is de moeite waard om in de gaten te houden”, vat Cecil Bego-Diekizer, Prefectural Landes samen. En bedenk dat het besmettingspercentage op de afdeling nog steeds matig is (tussen 82 en 100) en dat de situatie “in het tweede stadium van de ziekte niet ter discussie wordt gesteld”.
losmaken “Dat heeft de regering woensdag bekendgemaakt.

Ziekenhuisopname is verboden in de pakketten

Niemand die besmet is met deze Indiase soort in Landes is op dit moment opgenomen op de intensive care. Slechts drie van hen werden in het ziekenhuis opgenomen, maar vanwege het “overgewicht van de tank”, aldus Didier Couto, afgevaardigde van de divisie bij het ARS. De betrokkenen zijn relatief jong en hebben geen comorbiditeiten. Slechts vijf van hen zijn ouder dan 50 en slechts één is ouder dan 75.

Slechts één persoon kreeg twee injecties van het vaccin, maar de tweede greep in op dezelfde dag van besmetting, terwijl het na de tweede injectie vijftien dagen duurt om maximale bescherming te bieden. Er is tot nu toe geen verband vastgesteld tussen de geïnfecteerden en India of Engeland. Alle onderzochte personen moeten zich houden aan isolatieprocedures.

Wat is het actieplan?

De gezondheidsautoriteiten stimuleren de bevolking op grote schaal om zich te laten testen en organiseren specifieke screeningsprocedures bij de vijf bedrijven in de betrokken secundaire sector en het collectief opvangcentrum, waar een geval is ontstaan.

“De vaccinatiesystemen zullen worden versterkt om de situatie te verbeteren”, voegt de gouverneur toe, die zich herinnert dat 46% van de inwoners van Landes al een injectie heeft gekregen, en 24% beide. Teams van bemiddelaars van de Federation of Civil Protection Administrations en het Rode Kruis werken aan bewustwording over screening en vaccinatie in sectoren waar het Indiase alternatief is geïdentificeerd.

De sequencing zal worden uitgevoerd met betrekking tot het Lyon-referentiecentrum om te zien of het inderdaad een Indiase variant is of liever een mutatie van deze variant.

READ  "Ik ga niet tegen je liegen, het zal geen geweldige heropeningsavond worden, het zal geleidelijk verlopen", waarschuwt Gabriel Atal.