Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De nieuwste Samsung-apparaten komen aan voor pre-order op Free Mobile met een cadeau

De nieuwste Samsung-apparaten komen aan voor pre-order op Free Mobile met een cadeau

Voor fans van het middensegment: het nieuwste model in de Samsung Galaxy A-reeks is nu beschikbaar voor pre-order op de website van de operator.

De dag na de officialisatie kwam de Samsung Galaxy A53 naar de operator voor pre-order op het moment dat de officiële release gepland was voor 31 maart. Dit gevestigde nieuwe middenklassemodel van Samsung biedt opmerkelijk veel6,5 inch Super AMOLED 120Hz-scherm, quad-beeldsensor (64 MP voor de belangrijkste met optische stabilisatie) en 32 MP voor selfies. Qua autonomie kan je rekenen op een batterij van 5.000 mAh en ultrasnel opladen van 25 W met 5G-compatibiliteit maar zonder wifi 6.

Dit model wordt dus alleen in 128 GB-versie aangeboden voor 459 euro contant, maar je kunt Free Flex kiezen en dus 63 euro op afroep betalen en dan 13,99 euro per maand over 24 maanden. Houd er rekening mee dat u voor de pre-order van deze smartphone een paar Galaxy Buds Live kunt krijgen naast 50 euro aan Google Play-tegoed. Dit geschenk is op aanvraag beschikbaar volgens de procedure beschreven in: Deze brochure. De aanbieding is alleen geldig tijdens de pre-order periode en loopt dus af op 31 maart.

READ  LG heeft een oplossing om de gebreken van opvouwbare smartphones op te lossen