Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De man viel meer dan 20 kilo af door drie keer per dag McDonald’s te eten

De man viel meer dan 20 kilo af door drie keer per dag McDonald’s te eten

Een Amerikaan uit Tennessee verloor meer dan twintig pond door gedurende meer dan drie maanden ’s ochtends, ’s middags en ’s avonds McDonald’s te eten. Hij sneed zijn porties terwijl hij ging: een dieet dat niet wordt aanbevolen door doktoren.

Wie zou dat hebben geloofd? Een 57-jarige Amerikaan verloor 26 kg door 100 dagen lang drie keer per dag McDonald’s te eten. Deze man, genaamd Kevin Maginnis, beweert tegen de Amerikaanse pers dat hij zijn gewicht in een paar weken tijd heeft verhoogd van 108 kg naar 81,4 kg, en zegt dat zijn vrouw ongeveer 9 kg is afgevallen door zich midden op de weg bij hem te voegen.

Deze man vertelt het aan de lokale tv-zender wsmv Dat hij gedurende deze drie maanden slechts de helft van de bestellingen probeerde te eten die hij vroeger in de beroemde fastfoodketen plaatste, om het aantal gegeten calorieën te verminderen.

Geleidelijke portievermindering

Daarna verminderden de jaren vijftig zijn porties geleidelijk, van een half bord tot driekwart bord. “Het werkt met elk voedsel, zelfs McDonald’s”, zegt deze man. Een verrassend dieet dat hij voor het eerst promootte Het sociale netwerk TikTok wat de documentaire tegenspreekt Super maat voor mij Geregisseerd door de Amerikaanse regisseur Morgan Spurlock in 2004.

In deze speelfilm liet de 32-jarige zien dat hij door 30 dagen exclusief McDonald’s te eten 11 kg aankwam en dat zijn bloeddruk en cholesterolgehalte verslechterden. Hij klaagde ook over symptomen die verband hielden met depressie en impotentie.

Tijdens dit interview beweert Kevin Maginnis echter dat hij nooit “moe” was van de Big Mac, Quarter Pounder-hamburger, friteshoorntjes en andere donuts die hij telkens half at. Om veel af te vallen, vertrouw ook de ketting toe NBC-nieuws Vermijd tussendoortjes zoveel mogelijk tussen de maaltijden door en drink in deze periode alleen water.

READ  Het slechte nieuws waar je voor vreesde is bevestigd

Dieet met een pincet

Het resultaat: zijn cholesterol- en bloedsuikerspiegel verbeterden en zijn risico op een hartaanval daalde na 100 dagen. “Ik had eerder diabetes – ik ben nu weer gezond”, riep de inwoner van Tennessee uit tegen de Amerikaanse pers, waarbij hij een mager silhouet onthulde dat veel contrasteerde met oude onthullende foto’s van hem.

En de 50-jarige vertelde nog steeds aan de tv-zender dat doktoren hem hadden gewaarschuwd voor dit “niet voor iedereen” dieet. In plaats daarvan adviseren ze haar om zich te concentreren op het eten van fruit, groenten, volle granen en ander onverwerkt voedsel.

Bij de volgende challenge is de Amerikaan nu van plan om in 100 dagen een 30 meter hoge muur te beklimmen. Hij zei: “Het is mijn Everest! Laten we gaan!”

Origineel artikel gepubliceerd op BFMTV.com

Video – 5 dingen die je moet weten over McDonald’s