Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De Ligt trouwde ter voorbereiding op EK 2024 met Nederland: ‘De enige dag dat ik vrij was’

De Ligt trouwde ter voorbereiding op EK 2024 met Nederland: ‘De enige dag dat ik vrij was’

Huwelijksceremonie midden in een euro-rally. De Nederlandse verdediger Matthijs de Ligt trouwde vorige week terwijl hij zich met Oranje volop aan het voorbereiden was op het EK 2024. De Bataafse aanvoerder maakte gebruik van de enige vrije dag die de Nederlandse spelers vrijdag voor aanvang van de competitie kregen om te trouwen met zijn verloofde Anke Molenaar, meldt ANP vrijdag.

De 24-jarige verdediger van Bayern trouwde met het jonge model en invloedrijke figuur in zijn dorp Broek, ten noorden van Amsterdam, de dag na de voorbereidende wedstrijd tegen Canada (een 4-0 overwinning) in het Kuip Stadion in Rotterdam op 6 juni. waarin De Ligt de eerste 71 minuten speelde.

Bruiloft “in een oogwenk”

“Met ons drukke schema en afhankelijk van onze voortgang op het EK was dit de enige dag waarop ik zeker wist dat ik vrij was”, aldus De Ligt, die “in een mum van tijd trouwde.” De internationale speler keerde dezelfde avond terug naar het trainingscentrum van Zeist in Nederland, voordat hij een paar uur later vertrok naar Duitsland.

Geen tijd voor feest dus voor het stel. Zeker omdat Oranje zondag (15.00 uur) snel aan de competitie begint tegen Polen, als het in de groep van Frankrijk komt.

>> Volg alle informatie over de Euro Livecommentaar op onze website.

READ  Laurens Sweeck won de Maasmechelen, het einde van de veldritreeks voor Eli Iserbyt