Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De Leclerc-hypermarkt in Roques-sur-Garonne is op de hoogte gebracht omdat er geen gezondheidsvergunning nodig is.

primair
Terwijl haar manager besloot de gezondheidskaart bij de ingang van zijn winkel, gelegen in het hart van het winkelpad van het winkelcentrum Roques-sur-Garonne, niet te controleren, werd de Leclerc-hypermarkt op de hoogte gebracht van de overblijfselen uit de provincie. Managers hebben 24 uur om hieraan te voldoen.

Zoals hij deze zondag in de columns van La Dépêche du midi heeft uitgelegd, heeft de manager van de Leclerc-hypermarkt in Roques-sur-Garonne, Jacques Blimont, besloten om de gezondheidspas op maandag 16 augustus niet bij de ingang van de winkel neer te leggen, terwijl het is gelegen in het hart van een winkelcentrum dat onderworpen is aan de nieuwe prefectuurverordening die de corridor oplegt.

De beheerder heeft een specifieke ingang vanaf de parkeerplaats van het winkelcentrum ingericht, waardoor bezoekers de winkelgalerij kunnen omzeilen en alleen de hypermarkt kunnen betreden. Onze winkel is 13000 m2, zodat klanten die geen vergunning hebben, via ingangsnummer 4 kunnen binnenkomen. En toen bevestigde de Constitutionele Raad dit: we kunnen de toegang tot de eerste levensbehoeften niet voorkomen”, legt Pascal Bayrou, CEO van de hypermarkt, uit voor degenen die de winkels willen betreden plaza must Aanwezigheid QR-code.

Waarschuwing

Maar zo hoort Haute-Garonne het duidelijk niet. En ze legde maandag uit dat “de kaart verplicht moet zijn bij de ingang van het winkelcentrum, zodat deze uit een of meer gebouwen bestaat, ook wanneer ze directe en onafhankelijke toegang hebben”, legde ze uit dat “als onderdeel van de politie-inspecties op maandag ochtend werd een overtreding geconstateerd in de Leclerc-hypermarkt in Roques-sur-Garonne en dit leidde tot de implementatie van de officiële meldingsprocedure.”

READ  Varkensvlees verkocht bij Lidl is teruggeroepen vanwege onjuiste gebruiksdatum

De organisatie heeft dus 24 uur om hieraan te voldoen.

Wat maakt winkelmanagers woedend die vóór deze aflevering de “oneerlijke concurrentie” en de “universele gezondheidsparadox” aan de kaak stelden met de implementatie van toegangsbewijzen bij de ingang van winkelcentra. Ze merkten op: “Mensen zullen gemakswinkels binnenstormen, niet-gevaccineerde zullen naar binnen rennen en zich opstapelen. Omdat verkoopgebieden kleiner zijn, zullen de veiligheidsafstanden minder respectvol zijn.”

Net als bars en restaurants riskeren supermarkten die afbreuk doen aan de verplichting om de gezondheidskaart te controleren administratieve sluiting, of zelfs een jaar gevangenisstraf en een boete van 9.000 euro voor hun uitbaters.