Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De kwalificatietoernooien, de geëlimineerden, een gevaarlijk deel van de tafel… Wat we weten na twee dagen EK

De kwalificatietoernooien, de geëlimineerden, een gevaarlijk deel van de tafel… Wat we weten na twee dagen EK

Nu het aantal teams is toegenomen tot 24 en de mogelijkheid bestaat dat vier op de derde plaats geplaatste teams de groepsfase verlaten, zijn er nog een paar dingen te doen voor de laatste dag. Er waren echter al enkele zekerheden verworven, zoals de uitschakeling van Polen.

Toekomstige tegenstanders van de Blues, de Polen verloren hun eerste twee wedstrijden van Nederland (1-2) en Oostenrijk (1-3). Zij kunnen hun kwelgeesten niet meer inhalen, vanwege een bijzonder ongunstig doelsaldo.

Omgekeerd hebben drie landen hun kwalificaties geratificeerd. De enige teams die hun eerste twee wedstrijden wonnen, Duitsland, Spanje en Portugal, kregen hun kaartjes. De laatste twee staan ​​aan het einde van de groepsfase gegarandeerd op de eerste plaats.

Een betaalbaarder schema voor de Blues op de eerste plaats

Als Duitsland, dat twee punten voorsprong heeft op Zwitserland, ook de eerste plaats behaalt, zal het zich bij deze twee grote namen op het continent voegen in een deel van een tabel die toch al onevenwichtig lijkt. Als ze de achtste finales winnen, ontmoeten Spanje en Duitsland elkaar in de kwartfinales.

READ  Lince vraagt ​​om derby tegen Lille in te dienen om schaal te vermijden, FFF zal weigeren

Om dit te voorkomen zal Frankrijk bovenaan in zijn groep moeten eindigen. The Blues worden dan verplaatst naar de andere sectie, waar ze het moeten opnemen tegen de tweede in Groep F (Turkije, Tsjechië of Georgië). Als ze tweede worden, staan ​​ze tegenover de tweede van Groep E (Roemenië, Oekraïne, Slowakije en België), de meest onbesliste groep van het toernooi. Het is echter onmogelijk om hun tegenstander te bepalen als ze op de derde plaats staan, omdat dat afhangt van de resultaten van de overige twee derde.