Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De jungle van Cucuta Island wordt herboren dankzij het werk van een man

gepubliceerd

Modernisering

Frankrijk 2
Artikel door

Voor de kust van Tanzania, een eiland Cucuta Het verloor uiteindelijk zijn fauna en flora als gevolg van intensieve exploitatie. Maar in 2005, Gefeliciteerd! Musa Omar, oprichter van een milieu-ngo, Hij besloot bomen te planten en zijn bos een kans te geven. Sindsdien heeft de natuur zich hersteld.

eiland mensen CucutaVoor de kust van Tanzania hebben ze lang gedacht dat hun bossen voorgoed verdwenen zijn. Na decennia van intensieve uitbuiting is er niets meer over. Maar vandaag is het terug, dicht en weelderig. Dankzij een man vond ze haar kleuren: Gefeliciteerd! Musa Omar, oprichter van de NGO sociale communicatie jungle Bemba. Het is meer dan 15 jaar geleden dat de mens bomen bracht voor de bevolking Van Cucuta om het te planten.

Ze moeten een meter uit elkaar staan. Je legt de grond, dan druk je hard‘, hij legt uit Gefeliciteerd! Musa Omar voor kinderen. Het begon allemaal in 2005, toen de man voor het eerst naar het eiland kwam. Toen ontdekte hij een verwoest paradijs, waarvan geen enkele boom overbleef. Zonder hun wortels zou het regenwater niet in de grond blijven staan, de temperatuur steeg en de wilde dieren verdwenen. Het eiland was stervende. dan, Gefeliciteerd! Musa Omar besloot te redden Cucuta Door een NGO voor natuurbehoud op te richten. Hiervoor heeft zij geld ingezameld bij de Europese Unie en andere organisaties.

Nieuwsbrief abonnement

Het nieuws is om 20.00 uur.

Ontvang elke dag je nieuws om 20.00 uur live

Nieuwsbrief abonnement

Artikelen over hetzelfde onderwerp

Gezien vanuit Europa

Franceinfo-kanaal selecteert dagelijkse inhoud van Europese audiovisuele media, leden van Eurovisie. Deze inhoud wordt gepubliceerd in het Engels of Frans.