Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De Italiaanse pers hekelt de keuze van de Italiaans-Spanje scheidsrechter

Corriere dello Sport was erg gevaarlijk voor de Duitse Felix Brych, de aangewezen scheidsrechter voor de halve finale van het EK tussen Italië en Spanje op Wembley, deze dinsdag om 21.00 uur.

Op de poster voor de halve finales van de Europese kampioenschappen, Italië en Spanje, zullen twee selecties in volledige wedergeboorte te zien zijn, dinsdagavond (21.00 uur) op Wembley. De langverwachte bijeenkomst is al onderzocht door de kranten van deze twee landen op iets dat het lot van hun teams zou kunnen veranderen.

Op dit niveau, wanneer een plaats in de finale van een competitie als het EK op het spel staat, telt elk detail, vooral de benoeming van de scheidsrechter. We kunnen niet zeggen dat de benoeming van de Duitser Felix Brych (45) de Italiaanse pers het gelukkigst maakte.

Hij veroorzaakte zelfs opschudding in Italië. “Rosetti (voormalige Italiaanse scheidsrechter, UEFA-voorzitter) koos een van de slechtste scheidsrechters tot zijn beschikking,” Corriere dello SportIn navolging van het algemene gevoel.

ernstige kritiek op hem

Het dagblad ontkwam niet aan zijn kritiek op Felix Brych, en zag hem tot zijn verbazing kijken, die al bij het fluitsignaal van de ronde van 16 tussen Portugal en België (0-1) een wedstrijd zat die daardoor zwaar bekritiseerd werd.

En Corriere dello Sport wijst niet na, zoals veel Franse journalisten en internationale adviseurs, op een extreme meedogenloosheid met de diensten van de Duitse scheidsrechter in deze euro. Corriere dello Sport herinnerde ook aan de precedenten van rampzalige klokkenluiders voor Italië en Spanje sinds 2016.

Niettemin wordt Brich beschouwd als een van de meest ervaren heersers op het internationale toneel. Hij wordt bijgestaan ​​door Mark Brosch en Stefan Loeb, die ook Duitsers zijn, terwijl de Rus Sergei Karasev als vierde official aan de slag gaat.

READ  Outdoor-evenementen voor driekwart vol? Dit kan volgens Nederlandse testen!

Felix Brych leidde in zijn carrière meer dan 100 interlands, waaronder de Champions League-finale van 2018 tussen Real en Liverpool (3-1). Hij floot afgelopen zaterdag de kwartfinale tussen Engeland en Oekraïne (4-0).

Felix Brych heeft Italiaanse teams, waaronder Nacional, 27 keer gejureerd, herinnert zich de Gazzetta dello Sport, een record voor Italië, met 12 overwinningen, acht gelijke spelen en zeven nederlagen.

De laatste keer dat Felix Brish over Italië regeerde, versloegen de mannen van Roberto Mancini Nederland (1-0), dankzij een doelpunt van Nicolo Barilla in de Volkenbond. Dat was in september 2020.