Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De iPhone 14 Pro zal dikker zijn, maar zal een heel goed excuus hebben

Geen rust voor de goddelozen. Gisteren, zondag 27 maart, tweette Ming-Chi Kuo! In reactie op een tweet van 9to5macdie een diagram van de iPhone 14 Pro en het grotere optische blok aan de achterkant presenteerde, legt de analist eenvoudig de reden voor deze stijging uit.

Zie ook het filmpje:

Volgens de steranalist, een expert op het gebied van toekomstige acties van Apple, is dit complexere blok te wijten aan het feit dat de teams van Tim Cook een beslissing hebben genomen om de groothoek te verbeteren. Dus het apparaat in het hart van de fotografie-ervaring van je iPhone zal zijn sensor zien gaan van 12 MP naar 48 MP.

Dit zou het – opnieuw met behulp van computationele beeldvormingsfuncties – mogelijk moeten maken om zowel de helderheid als de definitie van het beeld te verbeteren. Als de afbeeldingen van Apple-smartphones al lang een uitstekende kleurweergave en een zeer goede belichting hebben, hebben ze last van egale kleurverwerking. Een techniek die vooral opvalt wanneer je een afbeelding vergroot of probeert af te drukken.

Hoe het ook zij, Ming-Chi Kuo geeft een idee van de winst in de grootte van de backlight-eenheid. Het wordt 25-35% breder en 5-10% dikker. De groothoekoptiek zal, net als in de nieuwste iPhone 13 Pro, uit zeven elementen van kunststof bestaan.

READ  Returnal: Slaat beschadigd op na de eerste patch - Nieuws

In september ging het gerucht dat Apple van plan was een ontwerp te introduceren zonder bumper van de camera’s aan de achterkant. Met de vergroting van de diepte van de modules zal het zeker moeilijk worden om dit te realiseren. Maar Apple kan nog steeds handhaven perforeren op het voorhoofd om de huidige score te laten verdwijnen.