Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Blizzard stuurt WoW Classic WotLK-enquête naar WoW Players – World of Warcraft Classic

De afgelopen dagen heeft Blizzard verschillende World of Warcraft-spelers een enquête gestuurd met verschillende vragen over de Wrath of the Lich King-uitbreiding, evenals WotLK Classic en factiebalancering.

Chadwiko plaatste de vragen die een van zijn vrienden kreeg en het is natuurlijk interessant om het van dichterbij te bekijken.

Blizzard vraagt ​​eerst of je Wrath of the Lick King hebt gespeeld tussen 2008 en 2010, toen het oorspronkelijk werd uitgebracht. Vervolgens behandelt het bedrijf twee problemen met betrekking tot het balanceren van facties in de gebieden:

  • Hoe zou u de factiebalans in uw primaire vakgebied omschrijven?
  • Als Blizzard de factiebalansproblemen oplost, ben je dan van plan om WoW Classic of BC Classic in de komende 30 dagen te spelen?

De laatste vraag houdt direct verband met WotLK Classic. Blizzard vraagt ​​al of we klaar zijn om het te spelen of niet.

De meeste antwoorden kunnen nauwkeurig zijn. Je kunt dus zeggen dat je WotLK Classic ‘zeker’ of ‘onwaarschijnlijk’ gaat spelen.

Als de komst van de WotLK Classic onvermijdelijk lijkt, bestaan ​​de problemen rond de facties al lang en heeft Blizzard nog geen wondermiddel gevonden om ze op te lossen. Hadden de ontwikkelaars nieuwe ideeën om spelers naar de Horde of de Alliance te sturen, afhankelijk van de werelden? Niets is minder zeker, maar het is in ieder geval een element waarvoor Blizzard ernaar streeft om erachter te komen of malaise universeel is of specifiek voor bepaalde klassen van spelers.

READ  Xiaomi Soundbar 3.1ch review: rudimentaire speakers met goed uitgeruste aansluitingen