Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De horizon is vrij voor Kristel Heidemann in Orange

Frank Bolpin nam kennis van de standpunten van de stakeholders.

Christel Heydemann zet weer een stap richting de algemene directie van Orange. Dit weekend koos Frank Bolbin, een van de drie kandidaten die nog voor de functie strijden, ervoor om zich terug te trekken uit het proces. Volgens onze informatie, in een e-mail gericht aan de beheerders van de groep, zei ze:Met dank aan het bestuur van Oranje‘Maar er werd gezegd om in orde terug te trekken’Rustige bestuursbeslissing toestaan“, een half woord belastend voor de rol van politici in de zaak. De Elysee en Percy spraken duidelijk hun steun uit voor de kandidatuur van Christel Heydemann, ten koste van Frank Paulpin en Ramon Fernandez.

Op 47-jarige leeftijd vinkte de vice-president van Europa van Schneider Electric, een multitechnoloog en ingenieur uit Ponts-et-Chaussées veel vakjes aan. Komt nauw overeen met het samengestelde beeld van de ideale COO van de groep.”Een ingenieur met internationale ervaring en kennis van de telecommunicatiesector, en ze is een vrouw.”. Natuurlijk zijn er nog steeds stemmen van afkeuring.”Gebrek aan ervaring in consumentencommunicatie‘, maar de opvolging van Stefan Richard aan het roer van Oranje klinkt erg goed.

Na een paar maanden

De opvolgingsreeks werd echter niet afgesloten. Deze keuze moet nog worden goedgekeurd door de Raad van Bestuur. Die zou op maandag 24 juni plaatsvinden, maar werd uitgesteld tot 28. “Details” moeten nog worden verfijnd, vooral wat betreft het loon van de toekomstige directeur. Daarnaast kan Stefan Richards het stokje voor enkele maanden overnemen. Dit punt behoeft nog verduidelijking.

READ  Renault hekelt "een verbijsterende poging" van Carlos Ghosn om zichzelf van zijn verantwoordelijkheden te ontslaan.

Vervolgens moet een president worden aangesteld om te voldoen aan de wens van de staatsaandeelhouder om de twee banen te scheiden. Pascal Cagny, voormalig hoofd van Apple Europe, oprichter van investeringsfonds C4Venture en president van Business France, kreeg veel steun. Maar nogmaals, de beslissing lijkt ingewikkeld. Deze hypothese is nog verre van unaniem.