Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De grootste Lidl van Frankrijk opent in Nanterre

De grootste Lidl van Frankrijk opent in Nanterre

Met een oppervlakte van zo’n 2.300 vierkante meter wordt de Lidl in de universiteitswijk van Nanterre de grootste van Frankrijk als hij eind augustus opengaat.

Het wordt de grootste van Frankrijk. Geopend in november 2019, Lidl in de universiteitswijk van Nanterre Het bevindt zich op de boulevard des Provinces Françaises 461, op een steenworp afstand van het RER-station en sloot zijn deuren op 16 juli. Niet zeker. nee. Gewoon om uit te breiden.

Terwijl het bij de opening al een van de grootste merken in Parijs en de buitenwijken was, besloot het Duitse merk met harde bezuinigingen om het het grootste in Frankrijk te maken. De winkel, die de plek van de voormalige casinosupermarkt innam, zal daarom alleen al voor de verkoopruimte toenemen van 1.600 vierkante meter naar zo’n 2.300 vierkante meter. Deze uitbreiding werd mogelijk nadat de fitnessclub afzag van zijn plannen om een ​​sportschool te openen. Het nieuwe commerciële dek van deze Lidl zal echter minder belangrijk blijven dan zijn voorganger, die in totaal 3.250 vierkante meter besloeg.

Aanzienlijk nieuwe Lidl wordt uitgerust met veertien klassieke kassa’s en 12 automatische kassa’s. Het team van veertig medewerkers zal eind 2019 verdubbelen tot honderd medewerkers.

In afwachting van de heropening van Lidl, gepland voor woensdag 31 augustus om 8.30 uur, kunnen klanten van het merk altijd terecht bij de andere winkel in Nanterre, op Sadi Carnot Street 73.

READ  Het bruto binnenlands product daalde in het eerste kwartaal met 0,1%, een forse correctie ten opzichte van de aanvankelijke groeiraming van 0,4%.