Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De grappigste filmpjes en foto’s over het klimaat in 2022

Is het mogelijk om de spot te drijven met het meest beslissende probleem voor de toekomst van de mensheid? Ja, op sociale netwerken! Ontdek de top 10 enthousiaste video’s en foto’s over het zeer serieuze onderwerp van de opwarming van de aarde.

Het is moeilijk om een ​​grap te maken over een onderwerp van klimaatverandering dat, ondanks wetenschappelijke consensus, het publiek nog steeds verdeelt. Maar sommigen aarzelen niet door dik en dun.

1. De gemiddelde klimaatscepticus

Stop bij een schietenschieten rood waarom? Verkeerslichten werken in een cyclus, het groene licht gaat zo aan, niets aan de hand, we gaan door! » maar ook ” Ik kan niet geloven dat ik zwanger ben! Ik heb een bestand gebruikt condoomcondoom ? Nee, slechts 97% werkzaamheid is bewezen. » Een geweldige satirische video van Positivr.

De klimaatscepticus … © Positivr

2. Het weer van de toekomst

presentator WeerberichtWeerbericht Evelyn Deliatt is te zien in deze volledig mysterieuze futuristische weersvoorspelling die vanuit de ruimte is gemaakt! De aarde is niet echt bewoonbaar meer, met 50C in het algemeen, zijn gigantische orkanen, oorlogen en meteorietenmeteorietenEn het einde van de wereld is nabij. a TikTok-video van Lestat_de_lioncourt om hier te bekijken.

3. Leuke sfeer op COP27

Hoe was de COP27 ? we hebben veel gelachen. Ja, maar over het klimaat? Wij hadden mooi weer! » Een satirisch beeld, getekend door Jobe, van de gemengde resultaten van de laatste COP in Egypte.

4. Een historische toezegging om een ​​nieuwe bijeenkomst te houden

Naast de enorme ijsberg van klimaatverandering, het kleine schip van ’s werelds staatshoofden: ” Klaar, we hebben afgesproken om een ​​verbintenis te ondertekenen die ons verplicht om nog een vergadering te houden om een ​​koerswijziging te beoordelen op een nader te bepalen datum..

5. De Titanic is gered door klimaatverandering

Jack en Rose zijn de helden van de film Titanicmaak je geen zorgen meer: ​​er is geen ijsberg in zicht, ze zijn allemaal gesmolten.

READ  Is het aantal meisjes dat wiskunde doet gedaald op de middelbare school?

6. Een video om haar toekomstige kleinkinderen te laten zien

werkgelegenheid TikTokTikTokHet is gebruikelijk om zichzelf voor te stellen terwijl hij van alles en nog wat doet: zoals wandelen in de sneeuw. Deze netizen besloot een herdenkingssneeuwvideo te maken om zijn kleinkinderen te laten zien hoe het eruit ziet. Video van itsmalikel om hier te bekijken.

7. De winter komt niet

Verwijzend naar de beroemde de winter komt eraande naam van de eerste aflevering van de serie Game of Thronescreëerde Greenpeace een afwijkende advertentie: ” Nog een paar inkepingen veranderen het hele verhaal. »

De winter komt niet! © Greenpeace, YouTube

8. Behandeling van het ontkenningssyndroom van klimaatverandering

In de afgelopen jaren is er een nieuwe ziekte verschenen, CCDD of Ontkenningsstoornis klimaatverandering : de SyndroomSyndroom Ontkenning van klimaatverandering. Het is waarschijnlijk van invloed op uw gezinsleden, leer hoe u ze moet behandelen in deze video grappig of sterf.

Behandeling van het ontkenningssyndroom. © Grappig of sterf

9. “Het is natuurlijk, het is zomer”

Dit is de meme die de afgelopen zomer de hele zomer circuleerde tijdens de hittegolven die Frankrijk teisterden: Er werden temperatuurrecords berekend honderden, maar uiteindelijk Het is goed, het was draaglijk !

10. Het definitieve bewijs voor de opwarming van de aarde

Een beeld zegt meer dan duizend woorden: de stijging van de mondiale temperaturen kan niet beter worden geïllustreerd dan dit “historische” bewijsstuk.