Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De gouverneur van Alp Maritimes beperkt de aankoop van brandstof tot 30 liter en wijst 7 tankstations toe aan prioriteitsvoertuigen

De gouverneur van Alp Maritimes beperkt de aankoop van brandstof tot 30 liter en wijst 7 tankstations toe aan prioriteitsvoertuigen

30 liter en meer druppel meer. In het licht van brandstoftekorten die zowel Frankrijk als de Maritieme Alpen troffen, besloot de gouverneur van het departement de aankoop van de pomp te beperken tot 30 liter voertuigen per haven.

Volgens het prefectoraal decreet moeten zware vrachtvoertuigen worden beperkt tot 120 liter per haven. Deze beperkingen gaan in op dinsdag 11 oktober en eindigen op maandag 17 oktober.

Een andere beslissing voor de gouverneur? Servicestations die uitsluitend bestemd zijn voor voertuigen met voorrang.

7 stations voor voertuigen met voorrang

Werknemers bij het “gezochte” tankstation zijn: Carrefour Lingostière in Nice, Total op de Promenade des Anglais, L’Union in Menton, Total in Puget-Théniers, Cannes BP-station op Boulevard Vallombrosa, Total du Riou in Cannes, Total relais in Grasse in de regio Moulins de Bron.

Ze kunnen alleen tanken op deze stations: politiewagens, gevangenisadministratie, rechters, ambulances, brandweerlieden en alle voertuigen voor eerste hulp, gezondheidszorg en ziekenhuis, bestaande interventiediensten (bijv. GRDF, RTE, enz.), voertuigen voor voedseltransport, managers Begrafenissen, luchthaven diensten, taxi’s en vervoer van huishoudelijk afval.

Daarnaast heeft de gouverneur ook de verkoop van brandstof in watercontainers verboden.

READ  Volledige werkgelegenheid: Emmanuel Macron wil de arbeidsmarkt opnieuw hervormen