Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De gespannen dialoog tussen een Iraanse journalist en Tyler Adams / WK 2022 / Gr. B / Iran-VS / SOFOOT.com

Zweterige propaganda.

De WK-ontmoeting tussen Iran en de Verenigde Staten, deze dinsdag in het kader van de derde dag van Groep B, Het wordt meer dan alleen een voetbalwedstrijd. Toen de Amerikaanse aanvoerder Tyler Adams maandag op een persconferentie verscheen, konden we een frisse blik werpen op de pre-match sfeer.

Je zegt dat je steunt Iraanse mensenMaar je hebt de naam van ons land verkeerd gespeld.’ , ontsloeg een Iraanse journalist op het middenveld van Leeds. Voordat u een nieuwe aanval verzendt: “Vind je het goed om een ​​land te vertegenwoordigen waar veel discriminatie van zwarte mensen binnen zijn grenzen plaatsvindt? We hebben de Black Live Matters-beweging de afgelopen jaren gezien. Zou je ermee instemmen om de Verenigde Staten te vertegenwoordigen als er veel discriminatie is? tegen zwarte mensen in Amerika?”

Mijn excuses voor het verkeerd uitspreken van uw landantwoordde Adams. Overal waar je komt wordt gediscrimineerd. Een van de dingen die ik heb geleerd, vooral sinds ik in het buitenland woon en me moet aanpassen aan verschillende culturen, is dat we in de Verenigde Staten elke dag vooruitgang blijven boeken. Ik ben opgegroeid in een blank gezin, maar duidelijk met een Afro-Amerikaanse afkomst en opvoeding. Ik heb verschillende culturen en kon me gemakkelijk de cultuur van anderen eigen maken. Maar niet iedereen heeft deze faciliteiten en voor sommige mensen kan het natuurlijk langer duren. via het onderwijs. Ik denk dat het erg belangrijk is. Je hebt me net ook de uitspraak van je land laten zien. Het is een proces, ik denk dat zolang je vooruitgang ziet het belangrijkste is. »

READ  Het Europees Parlement heft de immuniteit op van twee leden van het Europees Parlement

Of hoe je eruit kunt komen zonder al te veel stress te riskeren.
c.