Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De Ferrari SUV toont zijn silhouet

Binnenkort kunnen we een naam overslaan van de (zeer korte) lijst van fabrikanten die geen SUV’s aanbieden. in 2022, Ferrari Het zal van hem zijn, authentiek. Of bijna! In feite bereidt de Italiaanse fabrikant een model voor dat de codes op de buskruitmarkt breekt, en het is een SUV … ook geen SUV.

Als Ferrari op deze manier bezweek voor de stijl van vierwielaandrijving, dan wil het geen overdreven utilitair silhouet, op geen enkele manier geassocieerd met zijn merkimago. Ongetwijfeld het aanbieden van de Lamborghini Urus of de BMW XM dikhuid. Zoals de scoop hunter foto’s laten zien, zal de Purosangue een sportiever, slanker uiterlijk hebben.

Bovendien heeft men de indruk een vissersstationwagen te zien. Het plafond zakt snel weg, het raam staat erg schuin. Net als bij de sportwagens van het merk loopt de motorkap uit en af ​​in de richting van de grille die onder het schild is geplaatst.

Een pauze nemen is niet eenvoudig. Purosangue neemt het over van de GTC4 Lusso, zelf de ontwikkeling van de FF, die het meest gezinsvriendelijk was, en Ferrari … en het eerste model van het merk voor vierwielaandrijving. Maar het grote verschil hier is de toevoeging van twee deuren. De Purosangue wordt dan ook een vijfdeurs auto en daarmee de meest gastvrije Ferrari.

Scoop - Ferrari SUV toont zijn silhouet

Technisch is er geen informatie uitgefilterd, maar Ferrari heeft een keuze. We vinden een twin-turbo V8 uit de Roma Coupé, met 620 pk, of een nieuwe plug-in hybride assemblage van 296 GTBMet een V6-motor en een elektromotor van 830 cumulatief pk.

READ  De plant is geblokkeerd, het management mag niet vertrekken