Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De eerste uitgelekte mockups van de iPhone 15-serie

De eerste uitgelekte mockups van de iPhone 15-serie

na De eerste 3D-weergavenHier zijn mockups die het toekomstige assortiment van Apple zouden moeten vertegenwoordigen. Japanse site Mac Otakara Hij legt uit dat hij 3D-afdrukken kon verkrijgen, die hij gebruikte met iPhone 14-accessoires om de verschillen tussen de twee generaties te benadrukken. What’s On Krijg een overzicht van de veranderingen die dit jaar te verwachten zijn.

De belangrijkste nieuwigheid is de komst van het instapmodel Dynamic Island, dat tot nu toe was gereserveerd voor Pro-modellen. De andere grote verstoring zal het verdwijnen van de Lightning-poort zijn, begraven ten gunste van USB-C die verplicht zal worden in de Europese Unie.

Ming-Chi Kuo: alle iPhone 15s hebben USB-C, maar niet alle hebben dezelfde overdrachtssnelheid

Hoe dan ook, de formule zou niet drastisch moeten veranderen: de iPhone behoudt zijn “gebruikelijke” ontwerp met zijn grote fotoset die duidelijk zou moeten winnen, zelfs met dikkere lenzen. De grenzen zullen dit jaar ook dunner zijn, wat consistent is met andere geruchten die we hebben gezien. eerder.

Het is niet verrassend dat al deze kleine veranderingen voorkomen dat je vintage schelpen uit 2022 hergebruikt.Volgens de tests van de site van journalisten kun je de iPhone 14 Plus-bescherming nog steeds hergebruiken met je iPhone 15 Plus. De tester heeft ook plezier met het uitproberen van glazen schermen en lensbeschermers op echte nep-iPhone 15s.

READ  "Tiramisu" werd onthuld in verschillende lekken