Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De eerste Nothing-smartphone komt binnenkort met de Nothing OS-interface

Niets heeft zojuist op woensdag 23 maart 2022 zijn eerste smartphone aangekondigd, getiteld Phone (1). Het zal deze zomer beschikbaar zijn, zonder verdere details, en zal draaien op Android met een nieuwe interface, Nothing OS.

Het enige ontwerpelement van de telefoon (1) toen het werd aangekondigd op 23 maart 2022. // Bron: geen

Tijdens een online evenement op 23 maart 2022 kondigde Karl Bay, CEO en mede-oprichter van Nothing, de komst aan van het volgende grote project van het merk in de zomer van 2022, het “kloppende hart” van het merk zelf: de Phone (1 ). Dit is pas het tweede apparaat dat door het merk wordt aangeboden na de zeer goede koptelefoon, en oor (1) Vooral het eerste grote product, een smartphone.

Eindelijk, als we zeggen dat ze het hebben gehaald, is het een beetje gehaast. Te dubbelzinnig, de CEO heeft tot nu toe op zijn zachtst gezegd slechts één ontwerpelement in de telefoon geïntroduceerd versleuteld.

Telefoon (1): de eerste niets-smartphone komt binnenkort met niets OS
Bron: geen

De conferentie zal ons ook informeren dat de telefoon (1) wordt aangedreven door de Snapdragon SoC, zonder een resolutie op het gekozen model.

Hier is geen besturingssysteem

Voor niets was Carl Pei mede-oprichter van OnePlus, wiens OxygenOS-interface erg populair is bij fans van het merk. Het is dus geen verrassing om te horen dat Phone (1) ook zal profiteren van zijn eigen interface, getiteld Nothing OS en gebaseerd op Android.

De belangrijkste belofte van dit besturingssysteem is dat het in Londen gevestigde bedrijf het al over een bestand heeft Open ecosysteem en
Die naadloos aansluit en integreert met Nothing-apparaten en andere apparaten
Handelsmerken. » De oprichter bleef even op het Apple-ecosysteem, dat hij vandaag de dag als de beste keuze voor consumenten ziet, maar het gesloten karakter ervan ziet hij als een probleem voor innovatie. Geen enkel besturingssysteem wil dus dat het “meest overtuigende alternatief voor Apple” komt door zo’n robuust ecosysteem aan te bieden dat de keuze aan gebruikers overlaat. In dit opzicht kunnen we nooit genoeg aandringen om te zeggen hoe lang alles nog moet worden bewezen.

READ  PlayStation Plus: onthult het volledige programma met games voor oktober 2021

Consistent ontwerp en naadloze ervaring

Hier is de eerste blik:

Carl Pei drong ook uitvoerig aan op het open karakter

Wat het ontwerp betreft, is het doel van Nothing ook om continuïteit te bieden tussen de producten en de interface, met behoud van sterke ontwerpelementen, op een “raw tech” (raw tech) manier. Als voorbeeld kunnen we de pixelachtige dot-matrix noemen die het merk zo veel aan zijn visuele identiteit hecht, die als een rode draad moet worden gevonden.

Carl Pei zet zich ook in om een ​​snelle en soepele ervaring te bieden, een belofte die OxygenOS in zijn tijd al met enig succes heeft waargemaakt. We kunnen natuurlijk niet wachten om de telefoon persoonlijk te beoordelen.

Hij beloofde ook geen bloatware of App Nothing, zeggende: “Waarom dupliceren wat Google al biedt”.

Ervaring en gemeenschapsfondsenwerving

Degenen die Nothing OS willen proberen voordat het wordt uitgebracht, kunnen profiteren van deze komende april. Het merk kondigt al aan dat a De eerste preview zal beschikbaar zijn via zijn eigen app-opstartprogramma..

Voor degenen die al van het concept hebben geprofiteerd, kondigt het bedrijf ook een nieuwe gemeenschapsinzamelingsactie van $ 10 miljoen aan (die zal bijdragen aan de reeds ingezamelde $ 144 miljoen). Niets schrijft: Beleggers hebben toegang tot de privégemeenschap van Nothing, waardoor ze exclusieve voordelen en informatie over het bedrijf ontvangen. Pre-registratie is nu geopend » op de site niets Met een investeringsronde die op 5 april begon.

READ  Star Wars Jedi Fallen Order is terug in PS5 en Xbox Series X | S - Nieuws

Om ons te volgen, nodigen we je uit om: Download onze Android- en iOS-app. U kunt onze artikelen en bestanden lezen en de nieuwste video’s bekijken op YouTube.