Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De eerste foto die sinds zijn opname in het ziekenhuis werd gepubliceerd, werd niet in Groot-Brittannië verspreid

De eerste foto die sinds zijn opname in het ziekenhuis werd gepubliceerd, werd niet in Groot-Brittannië verspreid

De Amerikaanse pers publiceert een paparazzifoto van de prinses van Wales. Dit is de eerste keer dat ze verschijnt sinds ze in januari in het ziekenhuis werd opgenomen. De foto is niet vrijgegeven in Groot-Brittannië.

Kate Middleton werd op maandag 4 maart voor het eerst sinds haar ziekenhuisopname half januari in het openbaar gezien, zoals veel Britse media meldden, terwijl gespecialiseerde Amerikaanse media een foto publiceerden van de prinses van Wales in een auto nabij Londen.

De 42-jarige prinses werd op 16 januari opgenomen in het ziekenhuis voor een buikoperatie. De redenen voor deze ingreep zijn nog onbekend, maar er is volgens Britse media geen sprake van kanker.

Het beroemde Amerikaanse mediakanaal Entertainment Tonight publiceerde een foto, onder vermelding van een ooggetuige, en beweerde dat prinses Kate maandagochtend in de buurt van Londen was gezien.

De Britse media hebben besloten deze foto, waarop de vrouw van de troonopvolger te zien is, met een zwarte zonnebril op, niet te publiceren terwijl ze in een auto rijdt die wordt bestuurd door haar moeder.

volgens dagelijkse mailDe foto werd niet uitgezonden in Groot-Brittannië omdat Kensington Palace, de officiële residentie van het koninklijk paar, “erop aandrong dat ze privé mocht herstellen.”

Het mysterieuze ziekenhuis

Het paleis had ten tijde van haar ziekenhuisopname bepaald dat het 10 tot 14 dagen zou duren, een relatief lange periode die aanleiding gaf tot veel speculatie in Britse roddelbladen, waarin de prinses vaak de voorpagina haalde.

Kate, die erg populair is in Groot-Brittannië, is aan het herstellen in het ouderlijk huis in Windsor, West-Londen, en zal naar verwachting pas op Pasen, 31 maart, weer in actie komen.

READ  Nieuwe presentatrice Marie Portolano overtuigt netizens niet

Op dinsdag 27 februari trok prins William zich op het laatste moment terug uit het bijwonen van de herdenkingsdienst voor zijn peetvader, koning Constantijn van Griekenland, in Windsor Castle, “om een ​​persoonlijke reden”, aldus de Royal Services.

Het paleis wilde geen verdere details geven, maar merkte op dat “de prinses van Wales, die herstellende is van een buikoperatie, nog steeds in goede gezondheid verkeert”, aldus het Britse PA-agentschap.

Meest gelezen