Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Vanessa Paradis, Angel, Jennie en Penelope Cruz… de sterren vechten om Chanel

Vanessa Paradis, Angel, Jennie en Penelope Cruz… de sterren vechten om Chanel

Chanel was op dinsdag 5 maart bezaaid met sterren. Op deze laatste dag van Paris Fashion Week presenteerde het huis zijn confectiecollectie herfst-winter 2024 in het bijzijn van zijn inspiratiebronnen en vrienden. Onder hen is Penelope Cruz, die verscheen in een zwarte rubberen outfit, een geel shirt en een bloemvormige riem.

Engel was er ook. De 28-jarige zangeres zorgde vorige week op de modeshow van Courrèges voor veel ophef door haar gloednieuwe bob te onthullen. Deze keer schitterde de Belg in een korte, semi-transparante zwarte jurk en hoge leren schoenen.

De rest volgt na deze aankondiging

Vanessa Paradis en Chanel, een verhaal van meer dan 30 jaar oud

Terwijl Gigi Hadid op de catwalk verscheen, was Vanessa Paradis de ster van de eerste rij. Het gezicht van Chanel sinds 1991, de actrice arriveerde in een kleurrijk roze shirt en een eenvoudige hemelsblauwe spijkerbroek. Naast haar stonden Margaret Qualley in het geel, Charlotte Casiraghi in een jerseybroek, Naomi Campbell en Ariel Dombasle.

De rest volgt na deze aankondiging

Ook Ines de la Fressange en de Amerikaanse actrice Zoey Deutch waren aanwezig op de slotdag van Fashion Week. Deze avond wordt de Parijse Fashion Week gewijd aan de damescollecties herfst/winter 2024 afgesloten met de Louis Vuitton-show.

READ  Rima Abdel Malek verdedigt zich na haar arrestatie in Moliere op pensioenen