Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De eerste bèta-insider is hier met enkele verrassingen

Ze wachtte gretig af. Microsoft biedt Insider-leden de mogelijkheid om Windows 11 vooraf te testen met build 22000.51.

afstand geweldige voorstelling En de Even merkbare verbindingsproblemenMicrosoft is klaar om Windows 11 op de proef te stellen. In afwachting van de officiële release gepland voor eind 2021, kan het bedrijf rekenen op leden van het Insider-programma om het toekomstige besturingssysteem in bèta te testen en zo feedback te geven over verschillende problemen en ondervonden bugs.

Lian YouTubeAbonneer je op Frandroid

Windows 11 is bijna zoals weergegeven

Wie de ontwikkeling van Windows op de voet volgt, weet al dat de basis van het systeem bijna rond is. Dus de eerste Bouwt Microsoft introduceert hier al veel nieuwe functies die worden verwacht voor Windows 11.

We vinden de nieuwe Microsoft Store, na het updaten van de applicaties, het nieuwe startmenu in het midden, de tools die de dynamische tegels permanent vervangen of het grafische herontwerp van het systeem met zijn beroemde afgeronde hoeken. Voor de eerste bèta is alles al harmonieus en moet het worden herkend.

De nieuwe bestandsverkenner is er ook. U moet wachten tot het opnieuw opstarten van het systeem verschijnt. Het integreert de nieuwe interface van Windows 11 met een nieuw consistent contextmenu. Om de integriteit van de andere programma’s te behouden en toch iets harmonieus te bieden, degradeerde Microsoft de respectievelijke applicaties eenvoudigweg naar een submenu. vaste gasten” Klik met de rechtermuisknop > Uitpakken met 7 Zip “of” Klik met de rechtermuisknop> Openen met Kladblok++Ze zullen dus een stap moeten toevoegen aan hun operaties.

READ  Omdat de soldaten niet langer overgeven, bestelt het Amerikaanse leger nieuwe augmented reality-headsets bij Microsoft

enkele verrassingen

dit is Bouwt Het is ook een kans om enkele onverwachte, maar welkome nieuwigheden te ontdekken.

Op interfaceniveau hebben we gemerkt dat de nieuwe taakbalk een zwevend venster presenteert wanneer u de cursor op bepaalde pictogrammen laat staan. Het zoekpictogram onthult bijvoorbeeld een lijst met recent geselecteerde resultaten en een optie om de zoekopdracht in te voeren, zonder te klikken. We hebben ook een zwevend venster om snel van het ene bureaublad naar het andere over te schakelen van multitasking.

Er is ook een optie Dynamische vernieuwingsfrequentie Microsoft onthulde het in de officiële versie van deze release. Deze nieuwe optie geldt op dit moment alleen voor bepaalde laptops. Het maakt het mogelijk om de verversingssnelheid van het scherm dynamisch te maken, zoals we dat kennen op een iPad of smartphone. Het scherm gaat dus naar 120 of 144 Hz als u een stylus gebruikt of als u het scherm zeer actief gebruikt met veel rol Om het scherm vloeiender te maken. Aan de andere kant, om prestaties en autonomie te bieden, zal de computer het scherm vertragen als hij dat nodig acht, bijvoorbeeld voor een film.

En wat problemen

Houd er rekening mee dat, net als elke proefversie van de software, dat:Bouwt22000.51 is niet vrij van fouten die vervelend of blokkerend kunnen zijn. Microsoft somt er een aantal op op de officiële blog.

  • De taakbalk verschijnt niet op andere schermen dan het startscherm.
  • Instellingen zijn mogelijk niet toegankelijk als u Windows 11 hebt geïnstalleerd vanaf een computer met meerdere gebruikersprofielen.
  • Toepassingspictogrammen worden mogelijk niet geladen tijdens het zoeken.
  • De knop Nieuwe Microsoft Store installeren werkt mogelijk niet.
READ  FIFA 22 wordt op 1 oktober uitgebracht, met voorkeur voor Stadia op pc - tellerrapport

Om maar een paar voorbeelden te geven van blokkeringsproblemen. De volledige lijst staat op de Microsoft-blog, die ten zeerste wordt aanbevolen om te lezen voordat u de proefversie installeert.

DeBouwtWindows 11 22000.51 is beschikbaar in het ontwikkelaarskanaal van het Windows Insider-programma.