Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De deactivering van het delen van Netflix-accounts, die vorige week door het platform werd aangekondigd, wordt de komende dagen geïmplementeerd

De deactivering van het delen van Netflix-accounts, die vorige week door het platform werd aangekondigd, wordt de komende dagen geïmplementeerd

Op 23 mei kondigde Netflix aan dat gebruikers uit de Verenigde Staten, Frankrijk en honderd andere landen over de hele wereld nu een toeslag moeten betalen om hun toegangscodes tot de dienst te delen met mensen buitenshuis.

Dus hoe werkt het uitschakelen van het delen van accounts voor gebruikers? Volgens de krant Le Parisien zullen degenen die het account van de abonnee gebruiken de komende dagen geleidelijk worden beroofd.

Onze collega’s wijzen erop dat “deactiveringen niet de logica van regio, anciënniteit of regelmatig gebruik zullen volgen”. Abonnees moeten het primaire huis instellen dat Netflix gebruikt. En dan zullen de algoritmen in het spel komen en verbinding maken met andere gebruikers [du compte] Met een waarschuwingsbericht op het scherm waardoor ze zich kunnen abonneren op de verschillende formules “, vervolgt Le Parisien.

Netflix, dat ruim 232 miljoen abonnees heeft, voegde eind 2022 na jaren aarzelen een goedkoper abonnement met advertenties toe. Volgens het bedrijf heeft het nu bijna 5 miljoen maandelijkse actieve gebruikers.

De strategie om het delen van wachtwoorden te beperken heeft vertraging opgelopen, maar volgens Greg Peters, de co-CEO van het bedrijf, zijn testen en implementatie in Latijns-Amerika en meer recentelijk in Canada succesvol geweest.

READ  De staking van het personeel op de luchthaven van Berlijn zorgde ervoor dat 35.000 passagiers hun vluchten moesten annuleren