Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De Champs Elysees is de Europese uitweg uit de Covid-crisis beter

Het werd niet toevallig “de mooiste straat ter wereld” genoemd. De De Champs Elysées Hij herwon een 23% hogere opkomst dan tijdens de periode Voor covid 19Volgens een onderzoek uitgevoerd door Mytraffic, het toonaangevende Europese bedrijf voor verkeersanalyse. Het is ook de enige stad van de andere bestudeerde hoofdsteden (Amsterdam, Rome, Madrid, Berlijn, Londen en Brussel) in deze staat. Toch waren er volgens MyTraffic in mei 2022 gemiddeld 880.000 gangpaden voor een winkel, een stijging van 102% ten opzichte van het voorgaande jaar.

Dit is goed nieuws voor economische actoren op de Champs Elysees toen we een terugkeer naar het pre-Covid-niveau in 2023 voorspelden. Volgens de studie kan dit sterke herstel worden verklaard door drie factoren: “de terugkeer van financiële dynamiek, de terugkeer van toeristen en vooral de pre-Parijs 2024 wedstrijd”. Houdt ook rekening met Avenue herontwikkelingsprojectaangekondigd in mei door Ann Hidalgo en het Comité Champs-Élysées dat “de straat groener zal maken en zal harmoniseren met al zijn balkons”.

In deze opstelling van de meest flexibele handelsader gaat de Champs Elysees vooraf aan de Leidsestraat uit Amsterdam (+55% opkomst over een jaar) en Via Corso in Rome (+49%).

READ  De RN komt uiteindelijk in aanraking met het recht op abortus, wat een "uitgebuit" onderwerp is.