Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De Call of Duty-gemeenschap is verontwaardigd over het stilzwijgen van ontwikkelaars over SBMM

De Call of Duty-gemeenschap is verontwaardigd over het stilzwijgen van ontwikkelaars over SBMM

Call of Duty: Modern Warfare 3-spelers spreken zich uit over het “ongelooflijk agressieve” SBMM-systeem van de game, maar hebben geen reactie ontvangen.

Op vaardigheden gebaseerde matchmaking (SBMM), een systeem dat is ontworpen om spelers met vergelijkbare vaardigheidsniveaus te matchen, zorgt al jaren voor verdeeldheid binnen de Call of Duty-franchise.

Met de release van Modern Warfare 3 uiten spelers hun frustratie over de agressieve implementatie van SBMM in de game, waarbij ze beweren dat het hun game-ervaring schaadt doordat wedstrijden te competitief en minder leuk worden.

Artikel gaat verder na advertentie

De community zocht een reactie van de ontwikkelaars van de game over matchmaking en maakte van de gelegenheid gebruik om de commentaarsectie van een recente AMA (Ask Me Anything) te overspoelen met de ontwikkelaars op Reddit.

“Wat Sledgehammer Games moet doorstaan ​​om een ​​vraag te vinden die beantwoord moet worden in de MWIII FAQ die niet over SBMM spreekt, is ongelooflijk. Activision, zeg er gewoon iets officieels over. Het is stom.”

Met de komst van de AMA werd echter duidelijk dat Sledgehammer Games het advies had gekregen om alle vragen met betrekking tot SBMM te vermijden.

Ondanks talloze vragen en opmerkingen van spelers die om opheldering vroegen en hun frustraties uitten, bleven de ontwikkelaars hierover zwijgen en weigerden updates te geven over het controversiële matchmaking-systeem.

Meld u gratis aan bij Dexerto en ontvang:

Zie minder advertenties|Donkere modus|Games, tv, films en technologiedeals

Artikel gaat verder na advertentie

Deze stilte mag echter geen verrassing zijn voor fans die het op de voet volgen. Onlangs kreeg Repullze, een Call of Duty-streamer die een livestream organiseerde met de makers van Modern Warfare 3, te horen dat hij geen vragen kon stellen over op vaardigheden gebaseerde matchmaking.

Op dit moment lijkt het wegnemen van de zorgen van SBMM volledig van tafel, waardoor veel spelers boos zijn over de huidige stand van zaken.

Hoewel ontwikkelaars Sledgehammer Games SBMM niet rechtstreeks aanspraken in de AMA, kwamen ze er wel dichtbij door plannen te onthullen om onopgeloste lobby’s te testen in een toekomstige update van de game.

Artikel gaat verder na advertentie

“In een toekomstige update van het spel zullen we gedemonteerde lobby’s testen met een groep spelers om de prestaties van een dergelijke verandering te bepalen. Als deze tests goed verlopen, zullen we de mogelijkheid onderzoeken om het voor alle spelers uit te rollen.Zij schreven.

Het valt nog te bezien of deze verandering voldoende zal zijn om de vele fans die veranderingen eisen, tevreden te stellen.

READ  De eerste Google Watch komt volgend jaar uit