Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De Amerikaanse omroep Jay Leno is met ernstige brandwonden in het ziekenhuis opgenomen

De 72-jarige komiek, legende van de Amerikaanse televisie en voormalig presentator van de “Tonight Show” raakte gewond toen een van zijn auto’s in brand vloog in de garage van zijn huis in Los Angeles.

Jay LenoAmerikaanse tv-legende en voormalig presentator van De vanavondshowHij is maandag na een ongeval met ernstige brandwonden naar het ziekenhuis gebracht, maar bevestigd “Prima”, Dat melden de Amerikaanse media. De 72-jarige komiek raakte gewond toen een van zijn auto’s in brand vloog in zijn garage in Los Angeles.

Amerikaanse tv-legende

Hij vertelde het tijdschrift dat zijn herstel tot twee weken zou kunnen duren. verscheidenheid. “Ik ben zwaar verbrand door een benzinebrand. Het gaat goed. Ik heb alleen een week of twee nodig om weer op de been te komen.”, speciaal. Jay Leno heeft zondag zijn deelname aan een evenement in Las Vegas afgezegd vanwege een “medisch noodgeval” Volgens het tijdschrift People mocht hij niet reizen.

De presentator nam het roer over van de immens populaire ‘Tonight Show’ naar Johnny Carson, een andere Amerikaanse talkshowlegende. Hij stond vooral bekend om zijn inleidende monologen waarin hij grappen maakte over zijn gasten, of het nu politieke figuren of beroemdheden waren. Jay Leno presenteerde de show 22 jaar lang, voordat hij in 2014 werd vervangen door komiek Jimmy Fallon. Als autoverzamelaar organiseerde hij ook een autoshow, Jay Leno-garage.

READ  Hij koos ervoor om ze zeer zeldzame voornamen te geven