Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De 52-jarige moeder van Naomi Campbell: Zeldzame foto’s met haar 16-maanden ‘liefde’-dochter, op de Malediven

De 52-jarige moeder van Naomi Campbell: Zeldzame foto’s met haar 16-maanden ‘liefde’-dochter, op de Malediven

In het voorjaar van 2021 wordt het model Naomi Campbell Met emotie kondigde ze aan dat ze moeder was geworden van een klein meisje. Haar eerste ervaring als moeder: Kleine en mooie genade koos ervoor om mij haar moeder te maken. Ik ben zo vereerd om zo’n mooie ziel in mijn leven te hebben, Er zijn geen woorden om deze eeuwige band te beschrijven die ik nu met jou deel, mijn engel. Er is geen grotere liefde.” Ze schreef op haar sociale netwerken.

Een paar maanden later stond ze met haar baby op de cover van de Britse editie van het tijdschrift Vogue tijdschrift. Een kans voor haar om te reageren op de geruchten dat dit meisje niet van haar zal zijn. Aannames gemaakt door sommige internetters, gezien zijn leeftijd (52) maar ook zijn afwezigheid van een babybuil tijdens zijn modeshow in New York Fashion Week, die slechts een paar weken voor de aankondiging plaatsvond:Niet geadopteerd, ze is mijn baby‘, vervolgens geïdentificeerd voor het tijdschrift.

hou van reizen met mij

Maar eigenlijk gaf ze haar zwangerschapservaring met de grootste achting toe: “Ik kan op de vingers van één hand tellen hoeveel mensen wisten dat ik in verwachting was. Maar het is de grootste zegen die ik me kan voorstellen. Het is het beste wat ik ooit heb gedaan.” Toen vertelde ze, wat de verbazing van de netizens deels kon verklaren toen ze het nieuws hoorden.

Ze lijkt in ieder geval erg tevreden met haar rol als moeder en maakt volop gebruik van haar dochter die “slaap heel goed, “Veel lachen” , En de Ik hou van het licht “Ik heb het geluk dat ze graag met me reist.” Ook toegevoegd door Naomi Campbell tijdens dit interview met Vogue tijdschrift. Een verifieerbare verklaring op haar Instagram-account van maandag 14 november, waarin ze schattige foto’s van haar en haar dochter op het strand deelde, terwijl ze genoot van een verblijf op de Malediven. “Mijn liefde en de wonderen van de MaledivenZe schreef een reactie op haar bericht.

READ  Prins Harry: “Schoonfamilie...”, deze opmerking die in Nigeria werd gemaakt en voor opschudding zorgde