Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

David Liani onthult aan Le Figaro zijn plannen om de Franse groep te redden

David Liani onthult aan Le Figaro zijn plannen om de Franse groep te redden

Exclusief De president van Onepoint, de grootste aandeelhouder van de Franse technologiegigant, maakt met grote moeite zijn plan bekend om de integriteit van de groep te waarborgen.

Deze formule, ontleend aan Nicolas Sarkozy, die dicht bij hem staat, zal hem niet mishagen. Athos, David Liani denkt erover na, En niet alleen als hij zich scheert ». De voormalige Franse IT-leider is al twee jaar een obsessie voor de oprichter en voorzitter van het digitale dienstenbedrijf Onepoint. Ambitieus, de veertigjarige heeft nooit zijn bedoelingen verborgen gehouden om leiding te geven aan het lot van het bedrijf met het hoofdkantoor in Bessons, aan de rand van Parijs. Terwijl hij zich voorbereidt, wordt hij omringd door een leger advocaten, zakenbankiers en andere invloedrijke adviseurs.

David Leani leerde zichzelf haastig en moest in het juiste ritme zijn om zijn 'symfonie' op muziek te zetten, de naam van de operatie die bedoeld was om hem in staat te stellen de controle over Athos over te nemen. Het is conservatief sinds oktober en de dramatische toetreding tot het kapitaal van de groep, waarvan Onepoint 11,4% bezit. Hij weigerde elk interview of uitleg van zijn strategie in dit complexe, even gevoelige dossier.

Een paar weken na het mislukken van de onderhandelingen over…

Dit artikel is bedoeld voor abonnees. Je hebt nog 91% om te ontdekken.

Flash-uitverkoop

€ 4,49 per maand gedurende 12 maanden

Al geabonneerd? Inloggen

READ  'Ernstig ongeval' tijdens het opstijgen van EasyJet in Toulouse: onderzoek gestart