Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

David Guetta staat op het punt het Main Square-festival in brand te steken

David Guetta staat op het punt het Main Square-festival in brand te steken

Na de eerste twee dagen van gekte koken de festivalgangers op het centrale plein van Arras. Het einde van deze editie belooft diep emotioneel te blijven. Omdat de beroemde Franse dj, David Guetta, op het punt staat het hoofdpodium van het kasteel van Arras op te gaan (22.30 uur). De laatste belofte in de apotheose.

Een andere beroemde artiest, Macklemore, een Amerikaanse rapper, is net op het podium gekomen. Hij wordt momenteel onthaald door een uitbundig publiek en vooral een enthousiast publiek!

Vanmiddag had het festival zijn portie verrassingen. Onder de opmerkelijke aanbiedingen zijn BBNO $ en zijn energieke rap / hiphop. Festivalgangers lieten zich ook snel los op de combinatie van trap en metal die Fever 333 bood.

Hierbij wat sfeerfoto’s van vandaag.

De stad Arras organiseerde vanmiddag in samenwerking met Pharos een break-battle. Het “waoh”-effect ging volledig in op het publiek, volledig verbaasd door de prestaties van de dansers. Crew Stillant, breakdanceschool Aras, From the North leidde een professionele groep uit de regio, evenals internationale dansers uit de Verenigde Staten, Rusland en Venezuela.
Figuur 7241
Tussen twee concerten door kunnen festivalgangers … naar de club! In twee kleine, intieme ruimtes in de schaduw van bomen bieden dj’s het publiek alle ruimte om op de heupen te wiebelen.
Figuur 7317
Pogo, rond gat… In Fever 333 ketenden toeschouwers de verplichte metalen figuren vast. Het kwartet heeft het witgloeiende kasteel van Arras!
Figuur 7351
Weer metal… De Queen of the Lille-groep (Aris) gaf een energiek optreden op het Bastion-podium.
READ  Acteur Bryan Cranston komt in Frankrijk wonen, we raden 3 dorpen in de Var aan