Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dat is alles, de ontwikkelaars van Final Fantasy 7 Rebirth hebben dit probleem eindelijk verholpen: spelers hoeven hun haar niet langer uit te trekken!

Dat is alles, de ontwikkelaars van Final Fantasy 7 Rebirth hebben dit probleem eindelijk verholpen: spelers hoeven hun haar niet langer uit te trekken!

Spelnieuws Dat is alles, de ontwikkelaars van Final Fantasy 7 Rebirth hebben dit probleem eindelijk verholpen: spelers hoeven hun haar niet langer uit te trekken!

delen:


Hoewel Final Fantasy VII Rebirth spelers, fans van de franchise en zelfs critici sinds de release in verrukking heeft gebracht, is er nog steeds één punt dat veel mensen in paniek heeft gebracht. Gelukkig luisterde Square Enix eindelijk naar de klachten van internetgebruikers om de situatie recht te zetten.

FFVII Rebirth, zeker een kritische succesfactor, maar populair?

Absoluut een van de meest verwachte releases begin 2024, Final Fantasy VII Rebirth is sinds 29 februari exclusief verkrijgbaar voor PlayStation 5. Het tweede deel van het FF7-revivalproject, de titel, is een vervolg op Final Fantasy VII Remake en leidt ons naar de voortzetting van de avonturen van Cloud en zijn vrienden die Sephiroth achtervolgen.

Als het project lovende kritieken krijgt met een beoordeling van 92 op Metacritic, Het is moeilijk om te weten of dit zich vanuit financieel oogpunt voor de uitgever vertaalt, aangezien Square Enix de werkelijke verkoopcijfers nog moet onthullen. In plaats daarvan weten we alleen dat FFVII Rebirth de op een na best verkochte PS5-exclusive in Japan is, alleen gevolgd door… Final Fantasy XVI. In ieder geval lijkt de titel spelers tevreden te hebben gesteld, ook al frustreerde het de productie van Square Enix meer dan één vanwege een heel specifiek punt dat nu is opgelost.

Bekijk Final Fantasy VII Rebirth op Amazon

Subtiele verandering voor de duidelijkheid

Om je uit te leggen wat er door de Square Enix-ontwikkelaars is gepatcht, moeten we de zaken in context plaatsen. In Final Fantasy VII Wedergeboorte, Wanneer je verliest tijdens een baasgevecht, biedt de game je verschillende opties : Ga terug naar het begin van de huidige fase, ga terug naar het begin van het gevecht of ga zelfs terug naar vóór het gevecht. Veel opties waardoor je op verschillende tijdstippen terug kunt komen, zodat het voor iedereen geschikt is. Het probleem is dat de game dit tot nu toe niet zo goed heeft uitgelegd vanwege de manier waarop het wordt gezegd. We moesten dus kiezen tussen terugkeren naar het begin van het huidige gevecht of naar het begin van hetzelfde gevecht dat meer dan één persoon verontrustte. Gelukkig is dit allemaal verholpen.

READ  Waar kun je Mammorest vinden en vangen in Palworld?

Zoals je kunt zien in dit Reddit-bericht, De teams van Square Enix veranderden de formulering om alles duidelijker te maken. Vanaf nu suggereert de eerste optie terug te keren naar het begin van de huidige fase en de tweede naar het begin van het gevecht, wat duidelijk het verschil tussen de twee laat zien. Dus, Dit wordt praktischer voor het eindgevecht, dat we niet voor je zullen verklappen, maar dat verschillende fasen omvat. Het is voldoende om in de toekomst onder betere omstandigheden van het spel te genieten.

Over het nieuw leven inblazen van Final Fantasy VII

Examen

FF7 Rebirth: meer dan alleen een remake, het is de beste game in de moderne Final Fantasy-saga!

Spelnieuws

“Het zal een enorme impact hebben op de spelers” De regisseur van Final Fantasy 7 Rebirth vertelde ons over zijn favoriete scène: we vergeten het vaak, nu is het essentieel!

Spelnieuws

FF7: 23 geheimen en verhalen over de meest emblematische aflevering in de Final Fantasy-licentie

Spelnieuws

Final Fantasy 7 Rebirth: Je hebt geen idee hoeveel verschrikkelijker en verachtelijker dit personage is dan Sephiroth!

Deze pagina bevat affiliate links naar specifieke producten die JV voor u heeft geselecteerd. Elke aankoop die u doet door op een van deze links te klikken, kost u niet meer, maar de online verkoper betaalt ons een commissie. De prijzen die in het artikel worden vermeld, zijn de prijzen die door de verkoperssites worden aangeboden op het moment van publicatie van het artikel en deze prijzen kunnen naar goeddunken van de verkoperssite variëren zonder de joint venture hiervan op de hoogte te stellen.
Lees verder.

READ  Voor de maan werd in Houston een ruimtepak van de nieuwe generatie onthuld