Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

CrossfireX: Xbox exclusieve FPS-kaarten getoond in foto’s en video’s | Xbox One

De laatste keer dat we hoorden van Crossfire XWe zouden weten dat de release is uitgesteld tot 2021. Maar deze keer hebben de ontwikkelaars besloten om opnieuw te praten en ons nieuws over de game te geven door ons verschillende kaarten te verstrekken.

Werk aan de lichtjes van kaarten

De ontwikkelaars van Smilegate wijzen er eerst op dat de multiplayer-kaarten van de game grafisch zijn verbeterd, vooral vanuit een licht oogpunt. Deze zien er nu minder donker uit met meer glinsterende kleuren.

CrossfireX-kaart – voor en na

Hieronder vindt u een overzicht van het werk aan de nieuwe versies van de kaarten.

CrossfireX Maps Roundup

Babylon : is een kaart die is ontworpen voor de modus voor 30 spelers, waarbij twee teams strijden om vijf verschillende controlepunten. Elke verovering van punten ontgrendelt een voorraadkist met speciale items om je team te helpen in de strijd.

Binnenvallen Dit is een nieuwe kaart voor de Spectre-modus. Veel gebieden vereisen nauwe gevechten tussen de twee teams, maar er zijn ook mechanismen om te helpen verdedigen tegen verborgen geesten.

Babylon laboratorium Het maakt deel uit van de nieuwe infectiemodus. In de modus voor 16 spelers moeten spelers zo lang mogelijk overleven tegen geblesseerde spelers.

Officieel staat CrossfireX nog steeds gepland om in de “nabije toekomst dit jaar” uit te brengen.

READ  Boursorama: Online bankieren biedt u € 80 gratis en onvoorwaardelijk