Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Covid: Delta-type, waarom is het besmettelijker?

Door Laurent P. Geplaatst op 20 juli 2021 om 10:58 uur Bijgewerkt op 20 juli 2021 om 10:58 uur

De deltavariant van Covid is veel sneller in zijn overdracht… Dat is de conclusie van het Chinese Centrum voor Ziektebestrijding en Preventie in een voorgestelde studie in prepress medio juli, wat aangeeft dat de incubatietijd veel sneller zou zijn, van 6 tot 4 dagen. Een variant waarvan al bekend was dat hij besmettelijker en resistenter is tegen antilichamen, legde de Wereldgezondheidsorganisatie op 8 mei uit.

De alternatieve delta, stam Coronavirusziekte Veel sneller verzenden … dat is wat Chinees centrum voor ziektebestrijding en -preventie In een studie gepubliceerd in preprint op MedXRiv Op 12 juli, zei hij, realiseerden wetenschappers zich dankzij het opsporen en isoleren van contactgevallen dat deze variant een veel kortere incubatietijd zou hebben, vier dagen (vergeleken met zes voor de klassieke soort), waardoor het sneller overdraagbaar zou zijn.

Waar bestaat deze studie uit? Follow-up van 167 achtereenvolgens besmette mensen, van patiënt nul besmet in China op 21 mei. elke dag, PCR-tests Ze werden gemaakt op geïsoleerde contactgevallen en de resultaten van de observaties waren duidelijk: A snellere vervuiling, vier dagen, versus zes voor de klassieke soort Coronavirusziekte. De wetenschappers meldden ook dat de virale belasting volgens hun waarnemingen 1260 keer de virale belasting was van het klassieke coronavirus.

We zijn misschien besmettelijker en ouder omdat het virus zich sneller vermenigvuldigt en de hoeveelheid virus in de neus veel hoger is.‘, hij legt uit Sandrine Sarrazin, een INSERM-onderzoeker bij het Centrum voor Immunologie Marseille Lumeni, aan onze collega’s van Parijse. Doorgaan:Vandaar het belang van het beperken van de transmissie om het ontstaan ​​van variabelen te voorkomen die vervelend kunnen worden.“.

READ  Hoe kom je bij de dichtstbijzijnde exoplaneet bij de aarde

Al op 8 mei waarschuwde de Wereldgezondheidsorganisatie via haar hoofdwetenschapper voor de toenemende besmetting van de deltavariant, Swaminathan-toxiciteitOpmerkend dat deze stam van het virus “Heeft mutaties die de transmissiesnelheid verhogen, waardoor ze ook resistent kunnen worden tegen antilichamen die zijn ontwikkeld door vaccinatie of natuurlijke besmetting.“.

een alternatief wat of wat’Wie is de Het is geclassificeerd als een van de gevaarlijkste stammen van het virus, vanwege wat onze collega’s bij ten westen van Frankrijk, “Een van de hoogste besmettingspercentages‘maar ook vanwege zijn vermogen’Het overwinnen van de afweer die wordt geboden door vaccinatie en het sterftecijfer voor patiënten“Volgens de wereld. En om duidelijk te maken dat vaccinatie alleen niet genoeg zal zijn in India”,Omdat de epidemie duizenden mensen treft en zich zo snel vermenigvuldigt dat het moeilijk te stoppen is“.”Het zou maanden, zo niet jaren duren om een ​​percentage van 70-80% te bereiken.Van de geïmmuniseerde bevolking van India, vervolgt Swaminathan-toxiciteit.

Een explosie in de vervuilingsgevallen van het land kan niet alleen worden toegeschreven aan de deltavariabele, die lijkt te hebben plaatsgevonden, volgens de hoofdwetenschapper vanWie is de, “Laat je hoede heel snel verslappen“Zo lang voordat de epidemie op zijn bodem onder controle werd gebracht.”Grote massabijeenkomstenDoorgaan:Deze vroege tekenen werden gemist totdat de transmissie een punt bereikte waar de start verticaal was.“.

Om de epidemie onder controle te krijgen, is er maar één oplossing: het invoeren van reeds bewezen gezondheidsmaatregelen, zoals opsluiting of een avondklok, wat India destijds weigerde. “Hoe meer het virus zich vermenigvuldigt, verspreidt en overdraagt, hoe groter het risico op mutatie en aanpassing“Verhogingen, waarschuwde hij Swaminathan-toxiciteit. Doorgaan:Varianten die een groot aantal mutaties accumuleren, kunnen resistent worden tegen onze huidige vaccinsZe concludeerde:Het zal een probleem zijn voor de hele wereld“.

READ  Eerste 'veelbelovende' resultaten van messenger RNA-vaccin