Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

COVID-19: wat is rusteloos anaal syndroom in Japan?

COVID-19: wat is rusteloos anaal syndroom in Japan?

Een Japanse patiënt met Covid-19 lijdt aan het ‘anale rusteloosheidssyndroom’. zal de eerste zijn.

Op zijn zachtst gezegd over de plotselinge afloop van de ziekte. In Tokio zei een 77-jarige Japanse man dat hij “rusteloos anaal syndroom” had nadat hij Covid-19 had opgelopen.

Hij lag ongeveer twintig dagen in het ziekenhuis

Na ademhalingsmoeilijkheden werd de zeventig man ongeveer twintig dagen opgenomen in het ziekenhuis Infectieziekten BMC, het tijdschrift waarin op 23 september over de feiten werd bericht. Als hij na het verlaten van het ziekenhuis terugkeert naar zijn normale leven, geeft hij nog steeds toe dat hij moeite heeft met slapen. Sterker nog, de jaren zeventig zullen voelen”Anaal ongemakDe enige manier om de pijn te verlichten: actief blijven.

Symptomen vergelijkbaar met die van het “rustelozebenensyndroom”

Dit “rusteloze anale syndroom” doet inderdaad denken aan de rustelozebenenziekte, die bij zijn gastheer een constant verlangen en drang veroorzaakt om zijn benen te bewegen.

“Deze zaak heeft vier primaire kenmerken van het rustelozebenensyndroom (RLS) bereikt, namelijk de wens om te bewegen, verergeren met rust, verbeteren met lichaamsbeweging en ’s nachts verergeren.” “RLS is een neurologische aandoening, en dus zou het syndroom nieuw onderzoek kunnen openen naar de verbanden tussen Covid-19 en de neuropsychiatrische toestand. Geen dépeche du midi.

BFM Infectious Diseases review zegt dat rusteloos anaal syndroom nieuw bewijs hiervoor is Het SARS-CoV-2-coronavirus kan zich in het zenuwgebied verspreiden. Ondertussen werd de Japanse patiënt behandeld met een anti-angstmedicijn (clonazepam) dat anale symptomen verlicht.

READ  Sterke gegevens of onbevestigde gissingen?