Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

COVID-19: Kan Novavax de niet-gevaccineerde aantrekken?

Het ministerie van Volksgezondheid zei dat de eerste injectie in Frankrijk van het anti-Covid-virus van het Amerikaanse Novavax-vaccin “begin februari” zou kunnen plaatsvinden. Nuvaxovid genaamd, het is het vijfde goedgekeurde vaccin op Europese bodem sinds het begin van de epidemie en zou de scepsis van niet-gevaccineerden kunnen verminderen.

Gerelateerde beperkingen Gezondheidspas En misschien binnenkort slagen voor de vaccinatie Het lijkt niet genoeg om de 10% niet-gevaccineerde Fransen te overtuigen. Dit is vaak het principe van het mRNA-vaccin, een innovatieve technologie die wordt gebruikt door merkvaccins. Pfizer en Moderna Inc die zich afvroeg. Sommige mensen denken ten onrechte dat mRNA-vaccins het vermogen hebben om onze genetische code te veranderen.

Het nieuwe Nuvaxovid-vaccin van het bedrijf Novavax onlangs geautoriseerdEuropees Geneesmiddelenbureau (EMA) Het is gebaseerd op een meer traditionele methode, die vaak wordt gebruikt in de geschiedenis van vaccinatie. De technologie is die welke wordt gebruikt in de kinkhoest- en hepatitis B-vaccins.

Hoe effectief is het tegen varianten?

in juni, Novavax Laboratories hebben de eerste conclusies van hun klinische fase III-onderzoeken gepubliceerd, uitgevoerd met 30.000 mensen. Op basis hiervan zorgde het bedrijf ervoor dat het zijn vaccin beschermde “100% tegen matige en ernstige vormen van de ziekte, en 90,4% in het algemeen”. Maar meer dan dat, Novavax heeft een werkzaamheid van 93% gemeld tegen de “dominante varianten”, ook al hebben noch de Delta-variant noch Omicron er deel van uitgemaakt.

Lees ook:
Novavax vaccin: de eerste injectie begin februari?

READ  Gezondheidsvergunning - Wat zijn de verplichte beroepen vanaf maandag 30 augustus?