Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Covid-19: besmettingsgraad explodeert in Lozère, groep in Florac

Gratis cheques vermenigvuldigen zich, zoals op dinsdagochtend, in Florac-Trois-Rivières, in het hart van het Nationaal Park van de Cevennen. Binnen amper een half uur waren er al drie gevallen gemeld, zo blijkt uit het TF1-rapport bovenaan dit artikel. “Vorige week was er een knobbel en de meeste van mijn vrienden testten positief”bekent jonge man, “Dus ik wilde weten of ik het ook was, in plaats van voorzichtig te zijn”. Deze keer heeft de jonge Cévenol geluk: de test is negatief.

Ik vraag altijd of ze wel of niet zijn ingeënt, en 50% is niet ingeënt– Sophie Boulet, verpleegster

Gezondheidswerkers lijken zich te hebben neergelegd bij de geringe steun van de bevolking voor de vaccinatiecampagne. “Ik vraag altijd of ze ingeënt zijn of niet, en 50% niet”En zo lanceerde ze Sophie Boulet, de verpleegster en Covid-coördinator van het Rode Kruis. Slechts 71% van de bevolking van het departement is volledig gevaccineerd, vergeleken met 76% in de rest van het land, maar de vaccinatiegraad zal lokaal lager zijn in Sevin.

En slagboomsignalen worden volgens lokale functionarissen steeds vaker genegeerd. ‘Ik was bang dat we te veel zouden vinden.’Emmanuel Piccard geeft toe. Voor deze Covid-redder en bemiddelaar, “Dit betekent dat er in Florac een zeer groot aantal contactgevallen is. En dat was met name” Soepfeest er is weinig” hij legt uit, “Tijdens het dragen van een masker werd niet echt gerespecteerd: en vandaag hebben we een groep”.


Verdedigt de ambitie van informatie
VrijEn
Geverifieerd Iedereen heeft er toegang toe dankzij het inkomen
advertentie .

Om ons te helpen deze gratis service te behouden, kunt u “uw keuze wijzigen” en alle cookies accepteren.