Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Coin Master gratis spins 28 mei 2022 – Coin Master

Elke dag, MoonActive, de studio die verantwoordelijk is voor ontwikkeling Meester Hoek Vindt het leuk om op verschillende sociale netwerken te posten linkswaarmee spelers gratis kunnen herstellen Spins of munten (hoeken) Om hen te helpen bij hun zoektocht en bij de ontwikkeling van hun dorp. Om uw taak gemakkelijker te maken, vindt u hieronder: Alle gedeelde links voor Meester Hoek voor een dag 28 mei 2022. Voor de links van gisteren nodigen we u uit om deze gids te lezen.

28 mei 2022 Muntenlinks en gratis muntspins

datum en tijd

Gratis spins en munten

dagelijkse link

28/05/2022 om 17:20 uur

25 spins

Verzamelen

28/05/2022 om 15:35

25 spins

Verzamelen

28/05/2022 om 11:45

10 spins (spins) en 2 miljoen munten (munten)

Verzamelen

28/05/2022 om 11:45

10 spins (spins) en 2 miljoen munten (munten)

Verzamelen

28/05/2022 om 11:45

25 spins

Verzamelen

Zoals je zult merken, hebben de ontwikkelaars Meester Hoek Beknibbel niet op geschenken en je zult niet aarzelen om ze te geven Elke dag enkele tientallen rondes plus een paar miljoen muntenen in het bijzonder in 28 mei 2022. Het is duidelijk dat alle onderstaande links originele links zijn, en deze lijst wordt zo snel mogelijk bijgewerkt volgens de berichten die zijn gedeeld op de officiële sociale netwerken Facebook, Instagram en Twitter Meester Hoek.

Natuurlijk kan elk van deze links, die meestal naar Facebook verwijzen, maar één keer worden geopend. Daarom raden wij u aan Open hem direct via je telefoon en/of tablet, via de Coin Master appom mogelijke problemen en verlies van gerelateerde beloningen te voorkomen.

READ  Het gratis spel van de week zal je verbazen

We nodigen je uit om elke dag terug te keren naar onze site om kennis te maken met de verschillende links van de dag voor Coin Master, zonder dat je door tientallen verdachte sites hoeft te bladeren op zoek naar waardevolle bronnen voor je dorp.

Muntmeester, wat is dit?

Coin Master is een strategie- en bouwspelOntwikkeld en gepubliceerd door Moon Active, met als toevoeging: Gokautomaatconcepten Het wordt vooral gewaardeerd door fans van de titel. Zoals veel games van hetzelfde genre, Coin Master blijft bijzonder gemakkelijk te hanterenHoewel er veel verbeteringen zijn.

Als gevolg hiervan kunt u met de gokautomaat, die u meerdere keren kunt draaien dankzij de bovenstaande links, bepaalde acties uitvoeren, zoalsVal de bases van andere spelers aanEn de munten verdienen (munten) waar Schilden krijgenwat vooral interessant zal zijn om de aanvallen van je vijanden te verminderen. Munten of verzamelde hoeken geven je de mogelijkheid om de structuren in je basis te bouwen en te verbeteren.

a De wedstrijd wordt georganiseerd met onze partner instant gameswaarmee u kunt vertrekken met De videogame van jouw keuzeondergeschikte FIFA-tegoeden of zo V-dollar.

Om deel te nemen, klikt u op de volgende link → Kies mijn videogame !