Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Citroën Ami is terug met een nieuwe look, My Ami Tonic

Citroën Ami is terug met een nieuwe look, My Ami Tonic

De Ami-collectie is verrijkt met de nieuwe My Ami Tonic-editie, met kaki en gele aanpassingselementen.

Aan het begin van het schooljaar vinden we het heerlijk om nieuwe kleren te hebben! klein vriend Zo introduceert ze een nieuw kostuum genaamd “My Ami Tonic”. In de woorden van het merk, Citroën Hij wilde “een ander facet” van de vriend uitdrukken, door een “smaak van frisheid en levendigheid” te geven.

Dit verschil wordt bovenaan het assortiment geplaatst. Het neemt elementen over die al in andere varianten te zien zijn, zoals de prominente schilden, wielkasten, borstplaat onder de voorruit of dakrails. Tonic voegt koplampafwerking toe aan de voorkant, voor een zonnebrileffect!

Ook dit model krijgt veel stickers voor ongekend maatwerk. Er zit met name een geel en kaki label op de deurcapsule. Khaki is terug te vinden op de wielnaafdoppen. Sommige stickers hebben de vorm van pijlen die de aandacht vestigen op functies (zoals het openen van de achterste zijpanelen), een knipoog naar de luchtvaartwereld. Een poster op de ramen vermeldt de GPS-coördinaten van het Stellantis Technisch Centrum in Velizy. De “+” en “-” tekens op de portiergrepen herinneren ons aan de batterij.


Lees ook
Citroën Ami: een Frans-Italiaans succes

Aan boord zijn opbergdozen in kaki. Het model ontvangt ook een smartphoneclip (met een telefoonconnector), deurroosters of vloermatten. De frisse gele kleur is terug te vinden op de riemen om de deuren of de handtashaak te sluiten.

Geen wijziging in de technische fiche. De motor genereert 6 kW en de batterij heeft een capaciteit van 5,5 kWh. Deze variant kost 8.990 euro. Het is nu te bestellen. Merk op dat de varianten My Ami Khaki en My Ami Vibe uit de catalogus zijn verwijderd.

READ  CAC 40: een pauze die vorm krijgt voor een drukke week - 24/01/2022 om 08:31