Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Christophe Aureus (Clermont) na de nederlaag in Lyon: “De aanvallers lieten hun vlag zakken”

Christophe Aureus (Clermont) na de nederlaag in Lyon: “De aanvallers lieten hun vlag zakken”

Christophe Aureus, ASM-coach na de nederlaag (41-22 in Lyon): “We kwamen goed in de wedstrijd. Daarna waren we een beetje buiten de zestien, vooral in de trapwedstrijd tegen de wind in. De aanvallers speelden zondag (vandaag) geen goede wedstrijd, ze lieten na de eerste twintig minuten de vlag zakken In termen van discipline, hetzelfde: je wilt dingen onthouden, meer en vaker doen en fouten maken… dat zijn de versnellingen van ASM. Ik ben teleurgesteld omdat ik niet zag wat ik wilde zien en wat Ik wilde het niet zien, ik zag het.

Slecht trapspel, we zullen het proberen. We misten de tackles en pakten drie punten. Er zijn twee situaties dicht bij de lijnen waarin we niet scoren. We missen veel dingen, vooral aan de voorkant, om te hopen te winnen. We zijn niet dominant in mixen, in aanrakingen, in strikes. Op 25-22, 28-22 geloofde ik erin tegen de lokale controle-eenheid die zich voedt met onze fouten. “Ik voelde me er niet op mijn gemak bij, maar we hebben er veertig meegenomen.”

Bautista Deljoy : “Jammer want we zijn goed begonnen. Het is ons niet gelukt. We moeten een videoanalyse doen. Waarom en hoe dit gebeurt is mij niet duidelijk, maar het hoeft niet te gebeuren, we moeten contact houden 80 minuten lang. We zijn hier gekomen om te winnen. Vóór Bayonne moeten we zien wat er is gebeurd, we moeten de bladzijde snel omslaan, bescheiden blijven en werken. Tot 28-22 zitten we in de wedstrijd en dan geven we het op. Weg, “We moeten doorgaan, dit is het team van kampioenen. Als we een try scoren, gaan we weer vooraan en houden ons hoofd gebogen.”

READ  Een verschrikkelijke verwonding van de Namibische Malan bederft de demonstratie van de All Blacks