Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Charlene van Monaco: een originele look en geweldige accessoires voor een onverwachte look

deze Een ietwat originele look Wie wordt gekozen? Charlene Monaco voor een onverwachte verschijning. De vrouw van Albert II heeft op maandag 11 juli 2022 een rondleiding door het paleis gemaakt voor enkele bezoekers. Voor de gelegenheid koos hij degene die hij vroeger in een lange jurk of in een jas en broek zag. Dit keer voor een skinny zwarte blouse en een beige puffy broek. Een gecoördineerde look, gesigneerd door Louis Vuitton en versterkt door een grote riem met gesp. De oud-atleet zorgde opnieuw voor een sensatie dankzij deze gewaagde keuze. Ze droeg ook een paar zwarte schoenen van het beroemde merk, van het beroemde luxehuis, geliefd bij Brigitte Macron.

Prinses Charlene ging de bezoekers van het paleis ontmoeten om hen een heel speciale gids te geven over de prinselijke vertrekken en de muren van deze zeer mysterieuze residentie.”Onlangs gerenoveerde en renaissancistische fresco’s die na een aantal jaren van restauratie aan het publiek werden onthuld”, zoals uitgelegd in een Instagram-bericht. Prinses Charlene ging ook de vakantiegangers ontmoeten die de prachtige salons van het Prinselijk Paleis bezoeken‘, leren we.Iemand heeft ook het moment vereeuwigd dat de moeder van Jack en Gabriella het standpunt innam tussen twee interpretaties.

Grands Appartements heropening en ontdekking van de Palatijnse fresco’sHet Palace Instagram-account maakte woensdag 13 juli 2022 trots bekend met een video. Na twee jaar sluiting en een langdurige restauratiefase heropent de residentie van de prins van Monaco zijn deuren en slaat nieuwe pagina’s in zijn geschiedenis om, met uitzonderlijke renaissance-fresco’s. “600 vierkante meter aan fresco’s, honderden jaren verborgen en gerestaureerd met milieuvriendelijke methoden, zijn sinds 1 juli eindelijk zichtbaar voor het publiek.

READ  "Herontdek uw ochtendkoffie terwijl u de stad ziet ontwaken"