Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een verbluffende duik in de oorsprong van ‘The Lord of the Rings’

Amazon heeft donderdag de eerste echte teaser voor zijn serie onthuld, ringen van krachtuitgezonden op 2 september.

Nu het wachten binnenkort eindigt, onthult Amazon een lange trailer voor zijn serie ringen van krachtbeschouwd als een introductie tot Lord of the Rings.

Deze serie, die vanaf 2 september aanstaande wordt uitgezonden, vindt plaats “duizenden jaren” vóór de gebeurtenissen beschreven door JRR Tolkien’s in. de hobbit En de in de ban van de Ring.

“Het was een tijd waarin de wereld nog te jong was om de zonsopgang te zien”, zegt een stem in de promo.

“De trailer licht de sluier op over de werelden die ontdekt zullen worden in de loop van 8 afleveringen, verwijzend naar de Prime Video, inclusief de Elven Kingdoms of Lindon en Eregion, het Khazad-dûm Dwarven Kingdom, de Southern Lands, de Deserts of the Far noorden, de Sundring Seas en het mythische eiland Nymnor.”

De duurste serie in de geschiedenis

We ontdekken ook de gezichten van de hoofdcast van de serie, Gladrill (Morvid Clark), Elrond (Robert Aramayo), Jill Gladd (Benjamin Walker), Harvots, voorouders van de Hobbits: Marigold Brandefoot (Sarah Zwangoubani), Eleanor “Nori” Brandyfoot (Markella Kavenagh) en Poppy Proudfellow (Megan Richards), Sadoc Burrows (Sir Lenny Henry), The Stranger (Daniel Weyman) en Dwarves: King Durin III (Peter Mullan), Prince Durin IV (Owain Arthur), Halbrand (Charlie Vickers) , en Arondier (Ismail Cruz Cordova).

Dit is een zeer belangrijk project voor Amazon Studios, dat sinds 2017 aan de serie werkt en volgens verscheidenheid, $ 250 miljoen voor de rechten op Tolkiens werk en nog eens $ 465 miljoen om de acht afleveringen van het eerste seizoen te filmen. Dat maakt het de duurste tv-serie in de geschiedenis. Prime Video gepland om vijf seizoenen te schieten.

READ  Het duurste aan Adele? Celine Dion kauwgom

Literaire trilogie in de ban van de Ringdat in de jaren vijftig werd gepubliceerd en al is verfilmd door Peter Jackson Tussen 2001 en 2003. Werk ringen van kracht Het speelt zich duizenden jaren voor de gebeurtenissen van de originele saga af, zoals onthuld door Amazon Het laatste jaar:

(De serie) dompelt kijkers onder in een tijd waarin grote krachten worden gevormd, koninkrijken triomferen en vervolgens worden vernietigd, onverwachte helden voor grote uitdagingen staan, hoop aan een zijden draadje hangt en de grootste schurk die ooit uit Tolkiens pen is gekomen, de wereld dreigt te slikken in zijn duisternis.”