Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Charlene uit Monaco is ziek: Albert voert Gabriella en Jack tijdens een sportuitje

Charlene van Monaco verdubbelde haar optreden in The Rock, maar sinds 4 juni 2022 is ze prinses van Monaco geworden Positief getest op Covid-19. Wat ik ben teruggezet van de officiële versies, maar gelukkig,Albert van Monaco Gegarandeerd samen met de kinderen, Gabriella en Jack. Na een wandeling in een magische paardenkoets op zaterdag, werd het prinselijke trio op zondag 5 juni gefotografeerd vanuit de Yacht Club van Monaco. Prinses Gabriella jurk en sandalen, poloshirt en korte broek voor haar broer Jack. Een comfortabele wandeling waarin ze zijn Hij leek erg medeplichtig.

De Riviera Jet Ski Challenge is terug! Het sportevenement georganiseerd door de Stichting van Prinses Charlene van Monaco vond plaats op 5 juni en verliet de Yachting Club van Monaco, maar zonder Charlene Wittstock. Deelnemers vormden samen met sportberoemdheden teams van vijf om te racen waterfiets Achtereenvolgens in de haven van Monaco, om geld in te zamelen om verdrinking te voorkomen. Met dit geld wordt het project gefinancierd Zwemmen voor veiligheid In Sri Lanka, om kansarme kinderen zwem- en waterveiligheid te leren.

Prins Jack houdt de hand van zijn vader vast

De 7-jarige tweeling Gabriella en Jack leken erg betrokken daar aan hun vaders kant. Ze stonden naast de atleten in hun wedstrijdshirts. Cap Optimist sponsort, in samenwerking met de Prinses Charlene Stichting, deze doorvoer naar Athene. Een ongekende wereldwijde liefdadigheidsuitdaging voor kwetsbare kinderen die strijden tegen kanker. Prins Jack verliet zijn vader niet tijdens dit evenement Waar hij werd gezien terwijl hij haar hand vasthield.

een dag geleden, De tweeling zag er elegant uit Ze zijn tevreden met hun vader op een paardenkoets. De 64-jarige koning bevestigt de rol van vader bij de tweeling. En hij verzuimde niet zijn inspanningen te verdubbelen toen de laatste lange tijd van hun moeder werd beroofd. Vorig jaar was niet makkelijk voor de familie Monaco, Charlene de Monaco die enkele maanden vastzat in Zuid-Afrika vanwege een ernstige oor-, neus- en keelontsteking. Het is nu gelukkig klaar.

READ  Vianney lanceerde haar eigen kledingmerk en vervulde een van haar 'jeugddromen'