Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Hun kinderen Archie en Lilipt zijn aanwezig bij het jubileum, een familielid aan het woord

Naast prins Louis, de laatstgeborene van Kate Middleton en prins William, waren Archie en Lillibet andere sterren die wachtten op het platinajubileum van koningin Elizabeth II, dat werd gevierd van 2-5 juni. Een paar weken geleden, ondanks de weigering van de koning om de familie Sussex te laten verschijnen op het balkon van Buckingham Palace voor Trooping the Colour, bevestigden Meghan Markle en prins Harry hun aankomst op Britse bodem voor dit geweldige evenement.

Hij wordt ook vergezeld door hun kinderen Archie, 3, en Lilipet, 1, 1 terwijl ze hun koffers in het VK zetten. Toen verwachtten fans maar één ding: de ouders zouden van het jubileum profiteren om zeer beschermde kuiltjes voor hun jonge kinderen te onthullen. zonder resultaat.

Al snel werd de hoop vervlogen. Meghan Markle en prins Harry zijn al teruggekeerd naar Californië en er circuleert geen spoor van een foto op het web over Archie en Lillibet. In afwachting van het wonder heeft George Northwood, de voormalige haarstylist van de actrice en vertrouweling van het paar, wat informatie op het spel gezet om fans van de kroon te verrassen. En de kunstenaar plaatste op Instagram verschillende foto’s van zijn cliënt Megan Markle en Harry, die hen vergezelden tijdens het jubileum en in het bijschrift aangaven dat zij tot de gelukkigen behoorden die hun kleinkinderen ontmoetten.

Echt nostalgisch maar blij dat ik…

Lees verder

Lees ook

Arthur en Estelle Lefebure: hun kinderen bleven hecht ondanks hun scheiding
Paul Walker en Vin Diesel: hun kinderen zijn dichterbij dan ooit
Ingrid Chauvin: Haar zoon Tom staat dicht bij de kinderen van een andere ster

READ  44 jaar na zijn brute verdwijning zijn nieuwe ontdekkingen over zijn laatste reis met zijn dochter Frankrijk veranderd in een nachtmerrie!